Kültür Sanat Bu hafta vizyondaki filmler

Bu hafta vizyondaki filmler

24.08.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

Macera, korku ve animasyondan hoşlananlar bu hafta beyazperdedeki filmler sizin için. İşte haftanın vizyon filmleri...

Bu hafta vizyondaki filmler

Aksiyon, macera, korku, animasyon ve daha birçok türden hoşlanan sinemaseverler, Cinecity’nin her hafta yenilenen programı ile keyifli dakikalar geçiriyor. Bu haftanın programında; Hitman: Ajan 47, Sinister 2, Pixels ve Manglehorn var. Siz de ajandanıza bu hafta, Cinecity Sinemaları’nı not edin.

Sinema tutkunlarının buluşma noktası haline gelen Cinecity, yeni hafta programıyla, karşınızda. Ajandanızın “Mutlaka gidilecekler!” sayfasına not etmeniz gereken birbirinden harika filmler tüm Cinecity’lerde ve Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması’nda.

Sinister 2 (Lanet 2), genç bir anne ve ikiz oğulları ile birlikte şehirden uzak bir bölgeye taşındıklarında, başlarına gelen talihsiz olayları konu alan bir korku filmi olarak, korku seansını seven sinema tutkunları için harika bir seçim olacak. Klasik bir atari oyununu yanlış anlayıp, dünyalıların savaş planı içerisinde olduğunu zanneden uzaylılar, oyundaki karakterlerin benzerleri ile dünyaya saldırmaya başlarlar. Uzaylılara karşı mücadelenin işlendiği, macera ve komedi türündeki Pixels, ailece keyifli dakikalar vaat ediyor. Manglehorn’da (Hayallerimdeki Kadın) David Gordon Green'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde usta aktör Al Pacino yer alıyor. Aşk acısından sonra hayata yeniden tutunan bir adamın dram dolu hikayesini konu alan baş yapıt, sinema tutkunlarına Cinecity sinemaları’nın kapılarını aralıyor.

Başrolünde Paul Walker’ın düşünüldüğü film: Hitman
Video oyunlarının en popülerlerinden biri olan Hitman’in, beyaz perdeye uyarlanmış versiyonunun çalışmalarına, Kasım 2013’te başlandı. Çalışmalar başladığı sırada filmin başrolü için düşünülen isim ise geçtiğimiz yıl trafik kazasında aramızdan ayrılan Paul Walker olmuştu. Ağustos 2015’te beyaz perdeye taşınan Hitman: Ajan 47, Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware ve Emilio Rivera gibi güçlü oyuncu kadrosu ile uzun yıllar süren araştırma sonucunda ortaya çıkan Ajan 47 adındaki ölüm makinesinin yaratacağı aksiyonu konu alıyor.

Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması'nda bu haftanın programında bu hafta Hitman: Ajan 47, Mission: Impossible Rogue Nation, ve Pixels yer alıyor. Sevdiklerinizle birlikte sıcak yaz akşamlarını değerlendirmek için Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması’ndan yerinizi ayırtın.

Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması programı
23 Ağustos Pazar 21:30 PIXELS
25 Ağustos Salı 21:30 HITMAN: AJAN 47
26 Ağustos Çarşamba 21:30 PIXELS