Rüyada Cıva Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cıva Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cıva Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada cıva yemek, gam ve keder ile yorumlanır. Elinde birçok cıva bulunduğunu görmek, kadın tarafından zen­ginliğe işarettir. Rüyada cıva görmek kadına işaretle yorumlanır. Rüyasında göl halinde gördüğü cıvanın içine girip bir şeyler çıkar­dığını görmek, rüya sahibinin karısının kendisini bir hile ile aldatacağına işaretle yorumlanmıştır. Rüyasında cıva sattığını görmek, kadınların hilesinden ve aldatmasından emin olmaya işarettir denilmiştir. Rüyasında cıvadan üstü başı kirlenmiş olduğunu gören kişi, kadınların baskısı (etki ve tesiri) altında kalacağına işarettir. Rüyasında birçok cıvası olduğunu görmek, kadın malıyla zengin olacağına işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Bir kimsenin rüyasında cıva yediğini görmesi, onun (rüya sahibinin) gam ve kedere düşeceğine, sıkıntıya uğrayacağı­na işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada cıva görmek, noksan bir şeye işâret eder. Bir kimse rüyada, bir insana cıva verdiğini veya cıvaya malik olduğunu görse, bu rüya, o kişinin sözünden döneceğine ve ahdini tutma­maya işâret eder. Cıvayı barometrede yükselir halde gör­mek, ticarette başarılı olacağınıza; alçalırken görmekte başarısızlığa işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.