Rüyada Sigara Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sigara İçtiğini Görmek Nedir?

Rüyada Sigara Görmek Nedir? Rüyada Sigara İçtiğini Görmek, Başka Birinden Sigara Paketi Almak Anlam

Rüyada Sigara Görmek Nedir? Rüyada Sigara İçtiğini Görmek, Başka Birinden Sigara Paketi Almak Anlam isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada sigara görmek veya içmek, birbirinden farklı anlamlara gelebilir. Kimi alimler, rüyada sigara içmenin ya da görmenin erkek ve kadınlar için hayırlı olduğunu belirtirler. Kimileri, rüyada bile olsa sigara görmenin kötü olduğundan bahsederler. İşte rüyada sigara içmekle ilgili tüm detaylar...

 Bazı İslam alimleri, rüyada sigara görmenin, elin bollaşmasına, kısmetin açılmasına yormuşlardır. Sigara gören kişinin eli rahatlayacak, istediği mal ve mülke sahip olacaktır. Kimi alimler, rüyada sigara görmenin, hayatta zararlı işlere işaret ettiğini belirtiler.

 Rüyada Sigara Görmek Nedir?

 Rüyada sigara görmek hakkında bu alimler, kişinin genel sıkıntılar yaşayacaklarını söylerler. Kişinin, elinin daralması, sorunlarının gittikçe büyümesi, bu sıkıntılar arasındadır. Sigara gören birinin, boş zamanlarda uğraş bulamaması, boş gezen kişi olması şeklinde değerlendirildiğini söyleyebiliriz. Rüyada sigara görmenin ne manaya geldiği hakkında çok fazla detay olduğu görmenin her birini anlatmaya çalışacağız. Rüyada sigara görmenin tam olarak ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, yazıyı sonuna kadar okuyabilirsiniz.

 Rüyada Sigara Görmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada sigara görmek, esasında iki şekilde değerlendirilir. Bizde bu iki biçimle konuyu değerlendirecek ve ne anlama geldiğini belirtmeye çalışacağız. Rüyada sigara görmek, tabirciler tarafından genelde iyi olarak değerlendirilmiştir. Diğer tabirciler, rüyada sigara görmenin, bazı problemlerin çıkmasının başlangıcı şeklinde değerlendirdiklerini söyleyebiliriz.

 Rüyada sigara görmek, kişinin asıl hayatından vazgeçmesi, sorunlar yaşaması şeklinde değerlendirilebilir. Rüyada sigara görmek, rüya sahibinin sorunlarının son bulması anlamına gelir. Rüyada sigara görmek, güzel işlerin son bulması, hayatta sıkıntılarla boğuşmaya delalet eder.

 Aynı zamanda rüyasında sigara görenlerin, hayatlarının daha iyiye gideceği, ellerinin çok bollaştığı söylenir. Rüyada sigara görmenin, neden iki farklı anlama geldiği ve nasıl şekillendiğine aşağıda daha farklı bakabiliriz.

 Rüyada Sigara Görmek Neye İşarettir?

 Rüyada sigara gören kişi, hayatından memnunsa, bu böyle devam edeceğine işaret eder. Eğer ki rüyada sigara gören kişinin, hayatı sıkıntıdaysa, sorunların devam edeceği üzerine tabirler vardır. Rüyada sigara görmek, kişinin içerisinde bulunduğu duruma göre değerlendirilir. Olumlu anlamda yorumu, gören kişinin evinin ve işlerinin bereketlenmesi üzerinedir.

 Rüyada sigara görenin, hayatı çok iyi olacak ve eli her gün daha fazla bollaşacaktır. Olumsuz yorumda ise kişinin her geçen gün sancılı sürece daha fazla yaklaşacağına, bunun sorunları çok fazla yaşayacağına hikmet edilir. Rüyada sigara gören kişinin durumu, içerisinde olduğu durum, tüm sonuçları etkileyen faktörlerdir.

 Rüyada sigara görmek ile ilgili biçimler değiştiğinde, tabirler buna göre farklılaşır. Örneğin, rüyasında sigarayı elinde görmek, işlerin çok iyi gideceğine, içtiğini görmek, sorunların başlangıcına rivayet edilir.

 Rüyada Sigara Görmek

 Rüyada sağ elinde sigara görmek, bereketin artacağına rivayet edilir. Sol elinde görmek, işlerin kesat olacağına hikmet edilir. Rüyada sigara görmek, malların artışına, işaret eder. Başkasının elinde sigara görmek, bazı yolculukların yaşanacağına, yerde görmek, maneviyatın dibe kadar çöktüğüne işarettir. Rüyada sigara görmek, ayrılık yaşanacağına da hikmet edilmektedir.

 Rüyada yarım sigara görmek, işlerin ters yönde ilerleyeceğine işaret eder. Kısacası rüyada sigara görmek, bazı işlerin yaşanacağına, bunların olumlu veya olumsuz olmasının ihtimal dahilinde olacağını bilmek gerekir. Rüyada her yerde sigara görmek, kısmetin tamamen kapanmasına, tek bir sigara görmek, akılsız insanlar tanışmaya delalet eder.

 Rüyada Sigara İçmek

 Rüyada sigara içmek, kadın ver erkekler için ayrı ayrı yorumlanır. Rüyada sigara içtiğini gören kişi erkekse, dar zamanlarının sonlanacağına rivayet edilmiştir. Sigara içtiğini gören kişi kadınsa, işe başlayacağına ve tanışmaya delalet eder. Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek, başkalarının hayatına imrenmeye yorumlanır.

 Rüya sahibinin kendi hayatını beğenmediğini, sürekli başkalarına imrendiği biçiminde rivayet edilir. Alimler böyle kişilerin iflah olmalarının mümkün olmadığını belirtirler. Rüyada sigara içmek, hayra veya sevaba yorumlanmaz. Rüyada sigara içmenin, çok olumsuz yorumunun olduğunu belirtmek gerekir. Sigara içmenin, rüya içerisinde sıkıntılı durum manasına gelmediğini belirtmekte fayda var.

 Rüyada Başka Birinin Elinde Sigara Görmek

 Rüyada başka birinin elinde sigara görmek, akıl karış olmayan işlere bulaşmaya rivayettir. Rüya sahibinin çok enteresan, bilinmeyen, sevilmeyen işlere burnunu sıkmasına yorumlanır. Ancak sonuç olarak rüya sahibinin zorluklar yaşayacağına delalet eder. Rüyada başka birinin elinde sigara görmek, işlerin ters gitmesine, büyük sıkıntılara rivayettir.

 Kişi, ailesiyle küsebilir. Uzun süre barışma problemleri başlayabilir. Rüyada başka birinin elinde sigara görmek, çocukların sıkıntılar çıkarmasına, büyüdükçe laf dinlemediklerine yorumlanır. Rüyada başka birinde sigara görmek, akıl sahibi insanları etrafta bulunmadığına işarettir. Kişi eğer ilim arıyorsa, uzak diyarlara gitmelidir. Rüyada başka birinin elinde sigara gören birisi, hayallerine kavuşmak için çabalıyor ve buna ulaşamıyor demektir.

 Rüyada Sigara İçmeyen Birinin Sigara İçtiğini Görmek

 Sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek, hayatta beklenmeyen olayları ifade eder. Rüya sahibi beklemediği insandan bir darbe görebilir. Etrafında çok güvendiği insanlar kendisine ihanet edebilir. Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek, aşırı olumsuz değildir.

 Ancak kişinin gerçek anlamda bazı ihanetlere uğramasına rivayet edilmektedir. Alimler, rüyasında başkasının sigara içtiğini gören kimsenin, muhakkak etraflarına dikkat etmelerini, önlemlerini almaları gerektiğini belirtirler.

 Rüyada sigara içmeyen kişiye zorla sigara vermek, güvenlik sorunlarına ve tehlikelere rivayettir. Tanıdık bir kişinin tehlike altında olmasına, yaşadığı sorunların gerçekten zor olduğuna hikmettir. Kişinin etrafını iyice gözlemlemesi, yardıma muhtaç birisi varsa ona mutlaka yardım etmesi gerekir. Rüyada sigara içmeyen kişinin sigaraya başlaması ise işgüzarlığa delalet eder.

 Rüyada Bakkaldan Sigara Almak

 Rüyada bakkaldan sigara almak, kişinin istediği yere gitmesine rivayet edilmiştir. Rüya sahibinin, istediği bir yere taşınma durumu varsa, bu gerçekleşir. Rüyada bakkaldan sigara almak, aynı zamanda borçlarla ilgili mevzudur. Kişinin borçlarını kapatacağına, huzur içerisinde yolculuk yapmasına hikmet edilir.

 Rüya sahibinin tüm borçlarını kapattıktan sonra, bulunduğu yerden taşınmasına veya bir yere yolculuk etmesine hikmet edilmiştir. Rüyada bakkaldan sigara almak, mal ve mülk artışlarının yaşanmasına rivayet edilmiştir. Sigarayı bakkaldan alıp, parasını vermek, her şeyin yolunda olduğuna işarettir.

 Rüyasında bakkaldan sigara aldığını ama para vermediğini görmek, olumsuz durumlara hikmet edilir. Özellikle kişinin sorunlar yaşamasına, problemler yaşamasına delalet eder. Rüyada bakkaldan sigara aldığını gören kişinin hayatında bir takım değişiklikler yaşanacağını söylemek mümkün.

 Rüyada Başka Birinin Sigara İçtiğini Görmek

 Yapılan rivayetlerde rüyada başkasının sigara içmesi, olumlu değildir. Ancak bunun tamamen olumsuz olduğunu belirtmek yanlı ifade olur. Rüyada başka birisinin sigara içtiğini görmenin fazileti, kimsesi olmayan çocuklara yardım etme manasına gelir. Bu mana pek çok tabirci tarafından belirtilmese bile, İslam alimleri bunu ifade ederler.

 Rüyasında başka birinin sigara içmesinin esasında kimsesizlere yardım biçiminde değerlendirirler. Rüyasında başkalarının sigara içtiğini görmek, nefret edilen durumun, kişinin yakasını bırakmayacağına, bela olabileceğine hikmettir. Kişinin etrafındaki, yanındaki dostlarını iyi seçmesi, tabirciler tarafından tavsiye edilir.

 Rüya tabircileri, rüyasında başka birisinin sigara içtiğini gören kimsenin, evvela sıkıntılarla boğuşmasının, vereceği kararlara bağlı olduğunu dile gelirler. Bu rüyayı görenlerin, dikkatli olmaları, maneviyat açısından kendilerini güçlendirmeleri söylenir. Rüyada başka birinin sigara içmesi, herhangi bir olayın kişinin başına geleceğine delalet eder. Bu kaza, kandırılma, hapishaneye girme olarak rivayet edilmiştir.

 Rüyada Sigara Paketi Görmek

 Rüyada sigara paketi görmek, şerre yorumlanır. Rüya sahibinin elinde ve avucunda ne varsa hepsini kaybedeceğine işarettir. Rüyasında sigara paketi gören kişinin selameti oldukça kötüdür. Sorunların en büyüklerini yaşayabilir. Hali ve ruhu boşluğun içerisine düşebilir. Ne yaptığını, neyle uğraştığını dönemsel olarak anlayabilir.

 Kişinin kendisine gelmesinin tek yolu, Allah'a sığınmak ve ona güvenmektir. Rüyada sigara paketi görmek, esasında hikmetlidir. Ancak kişinin rüyasına verdiği değer kadar hikmet biçilir. Rivayetlere göre, sigara paketinin görülmesi, uyarıdır. İnsanların yaptıkları hatalardan dönemsi için zararlı olan paket karşılarına çıkar.

 Rüyada sigara paketinin yırtılmış olduğunu görmek, iradeye, hakimiyete rivayet edilir. Sigara paketinin boş olduğunu gören kişinin mutluluğu artar. Huzuru yerine gelir. Aklı en iyiye ulaşma yolunda ilerler. Rüyasında sigara paketinin dolu olduğunu görmek, bazı kayıplar yaşanmasına hasıl olur. Sıkıntılardan, sorunlardan yorgun olunacağı anlamı çıkarılır.

 Rüyada Sigarayı Çöpe Atmak

 Rüyada sigarayı çöpe atmanın iki ayrı değerlendirmesi vardır. Rüyada sigaraları paketiyle birlikte çöpe atmak, sağlam iradeye, kişinin mutlaka başarılı olacağına işaret edilir. Sigara içildikten sonra çöpe atmak ise kişinin başkalarına vereceği zararların artacağına hikmet edilir. Kişinin yapmaması gereken birçok işe bulaşacağına hikmet edilir. Rüyada sigarayı çöpe atıp, onu geri almak, aldanmaya işarettir.

 Kişinin etrafındaki birinin güzel sözlerine inanması manasına gelir. Sigarayı çöpe kararlılıkla atmak, samimiyetin kişiyi istediği güzelliklere ulaştıracağına hikmettir. Rüyada sigarayı çöpe atıp, sigarayı bırakmak, kişinin arzularına karşı gelebildiğine işaret edilir. Sigara paketini çöpte bulmak, aşırı isteksizlik manasına gelir. Kişinin etrafındaki insanlardan sıkılmasına işaret eder. Bunalıma, psikolojik bazı rahatsızlıklara rivayet edilir.

 Rüyada Sigara Dumanı Görmek

 Rüyada sigara dumanı görmek, istenmeyen durumlara şahit olmaya mana edilir. Rüya sahibinin istemeyeceği, görmekten nefret edeceği olayları görmesi olarak yorumlanır. Rüyada sigara dumanının görmek, hakikatin penceresinin kaybedildiği hakkında yorumlar vardır. Kişinin sigara dumanı görmesinin iyi olarak değerlendirilmeyeceği, alimler tarafından belirtilir. Rüyada sigara dumanı görmek, mutsuzluğa işaret eder.

 Aranın bozulmasına, anlaşmazlıklar yaşanmasına, delalet edilir. Rüyada sigara dumanı görmek, bazı işlerin her zaman olduğu gibi ters gitmesine, akıllı insanlar yerine akılsız kişilerle tanışmak manasına gelir. Rüyada sigara dumanın görmenin, bazı alimler tarafından ilme yorulduğu hikmet edilmiştir. Kişinin ilim arayışına çıkacağına, cahillikten kurtulmak isteğine delalet eder. Bu yorumu yapan tabircilerin, kişinin içerisindeki ateşin asla sönmeyeceğine işaret ederler.

 Rüyada Sigara Dumanı Koklamak

 Rüyada sigara dumanı koklamak, gelecek kaygıları ve paniğe işarettir. Kişinin duman koklaması, bazı yasadışı işlere girmesine, sorun sıkıntılar çekeceğine rivayettir. Rüyada sigara dumanı koklamak, aşırı yalnızlığa, hikmet edilir. Alimler gelecek kaygısı yaşayan kişilerin sürekli yanlış adımlar atabileceğine ilgili yorumlar yaparlar. Rüyada sigarı dumanına maruz kalmak, bazı sıkıntıların bulaşılmadığı halde uğrayacağına rivayet edilir.

 Kişinin yapmadığı bir işten dolayı cezalandırılması söz konusu olabilir. Rüya sahibi bilmediği, yapmadığı bir suca maruz kalabilir. Hapishaneye düşebilir. Etrafındaki insanların suçlamalarına maruz kalabilir. Rüyasında sigara dumanı kokladığını gören kimsenin, dikkatini asla eksik etmemesi üzerine tavsiyeler vardır. Rüyada sigara dumanı, genel olarak iyi değildir. Kişinin hastalıkları biçiminde tabir edilmiştir. Hatalıklar ağır olabilir.

 Rüyada Elinde Sigara Olup İçmemek

 Rüyada elinde sigara olup, içmemek, güce, kuvvete ve iradeli kişiliğe sahip olma anlamına gelir. Rüyasında elinde sigara olup içmediğini gören kişinin, esasında her şeyi başarabileceği tabir edilir. Bu kişinin istediği tüm işlerde başarılı olabileceği hakkında yorumlar yapılır. Rüya sahibi elinde sigara olup, içmemek için kendini zor tutuyorsa, onun başarılarının yakın olduğuna işaret eder.

 Rüyada sigara elinde olup, içmemek için çırpınmak, sorundur. Sorunun doğacağına, büyüyeceğine ve kendini göstereceğine hikmet edilir. Rüyada sigarayı elinde tutup, hiç içmemek, kişinin adaletli yapısına işaret eder. Rüyasında ellerinde sigara tuttuğu halde içmeyen birini görmek, rüya sahibi için hayra vesiledir.

 Kişinin en yakın zamanda ders çıkaracağı olayla karşılaşmasına rivayet edilir. Bu onun için güzel günlerin geleceğine delalet eder. Rüyada elinde sigara olup, içmemek, barışın er geç gelmesine yorumlanmıştır.

 Rüyada Sigara Yakmak

 Rüyada sigara yakmak, akıl sağlığını refahının kaybolduğuna işaret eder. Kişinin huzursuz olacağına, manevi boşlukların içerisine düşeceğine yorumlanır. Rüyada sigara yakmak, bir işin asla son bulmayacağına, problemlerin devamlı kalacağına hikmet edilir. Rüyada sigara yaktığını gören kimse için stresli zamanlara girilmiş olabilir.

 Kişi stres yaparak, hem kendine hem etrafına zarar verebilir. Rüyada başka birinin sigara yaktığını görmek, işlerin düzgün gitmeyeceğine, insanların yardıma muhtaç olduklarına işaret eder. Rüyada başka kimsenin sigara içtiğini gören kişi için sorunlar üst üste gelir. Kişinin eli darlaşır. Elinde harcayacağı para bile kalmayabilir.

 Kişi o esnada, geçmişte yardım etmek istediği bir kişinin, kendisinden yardım dilediğini görebilir. Nakit olmayan dönemde, o kişiye yardım edememek, rüya sahibi için vicdan azabına dönüşebilir.

 Rüyada Sigarayı Bırakmak

 Çekilen sıkıntılardan, dertlerden sonra gelecek olan refaha ve huzura işaret eder. Rüyada sigarayı bırakmak, esasında güzel günlerin yaşanacağına, en iyi işlerin başlangıcında delalettir. Tabirciler, rüyasında sigarayı bıraktığını gören kişinin, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayette bulunurlar. Rüyada sigarayı bıraktığını gören kişinin iradesi güçlenecek ve bunu başaracaktır. Alimler, rüyasında sigarayı bıraktığını gören kimsenin, zamanla işlerinin yoluna gireceğine değinirler.

 Bu yüzden rüya sahibinin her şeyden önce mutlaka sabırlı olmalarını isterler. Rüyada sigarayı bırakmak etraflıca sorunların çözümüne işarettir. Rüyada sigarayı bırakmak, yepyeni sayfa manasına gelir. Kişinin yeni sayfa açması için iradesi olmalıdır. Tabirciler, rüyada sigarayı bıraktığını gören kişi için yeni sayfa açacak iradesinin olduğunu belirtirler. Rüyada sigarayı bırakmak konusunda her alim farklı görüş bildirmemiş, hepsi ortak olarak hayırlı ve güzel olan yormuşlardır.

 Rüyada Sigaraya Başlamak

 Rüyada sigaraya başlamak, irade dışında gelişecek olaylara hikmettir. Rüya sahibinin iradesinin dışında yaşayacağı sıkıntılarla çok sık rastlayabileceğine hikmet edilir. Rüyada sigaraya başlamak, bazı işlerin sabırla olduğuna delalet eder. Lakin, rüyada sigaraya başladığını gören kişiler için durum biraz farklıdır. Bu kişi için sigaraya başlamak, akıl sağlığının bitişi demektir.

 Rüyada sigaraya zorla başladığını görmek, etraftaki baskının çokluğunu ifade eder. Kişinin çok zaman kaybettiğine, baskılara karşı çıkmasına işaret edilir. Rüyada sigara başlamak, esasında olumsuz bir rüyadır. Ancak durumun gerçekliği rüyanın esaslarını değiştirebilir. Rüyada sigaraya başlamak, olacakların önüne geçilmek istense dahi, bunun mümkün olmayacağına yorumlanır. Kişinin her anlamda dikkatli olmasına dair yorumlar yapılmıştır.

 Rüyada Sigara Yemek (Tütün Çiğnemek)

 Rüyada sigara yemek, en net biçimde akıl sağlığının bozukluğu olarak değerlendirilmiştir. Rüya sahibinin aklının yerinde olmayacağına, bunu kaybedebileceğine rivayet edilmiştir. Rüyasında sigara yediğini gören kişinin, hayatında çok hata yaptığını, bunları aşmasının maneviyatla olabileceği değerlendirilir.

 Rüyada sigara yemek, basit duyguların, çok sorunlu kalıplara dönüşmesine olanak tanıyabilir. Tabirciler, bu rüyanın özel olduğunu, üzerinde çok durulması gerektiğini ifade ederler. Rüyada sigara yemek durumu, depresyon, ruh sağlığının çökmesi gibi problemlerin işareti olarak değerlendirilmiştir. Tabirciler buna, manevi anlamda güçlenmeyle karşılık verilmesi gerektiği şeklinde öneride bulunmuşlardır.


Farklı bir rüya yorumuna göre;
Rüyada sigara görmek, çeşitli şekilde yorumlanır. Boş ümit ve hayaller ve sevdalanma gibi şeylerle yorumlanır. Fikirlerinizi başkalarına zorla kabul ettirmek gibi faydasız hareketlerle de yorumlanır. Bir kısım yorumcular, rüyada sigara içtiğini görmeyi, sıkıntılı günler geçirmeye işaretle veya sünnet-i seniyyeyi terk etmeye işaretle yorumlamışlardır. Bazıları da, rüyada birilerine sigara ikram etmeyi veya sigara aldığını görmeyi, onun (rüya sahibinin) yeni bir işe başlamaya veya evini başka bir yere taşımaya işaret olabileceğini söylemişlerdir. Rüyada sigara görmek, eğlenceye yorumlanır. Kendisine sigara verildiğini görmek,dostlar tarafından bir eğlence ye davet edilmeye, birisine sigara vermek, onu misafir olarak davet etmeye, sigara içmek, kendi başına eğlenmeye ve içkili bir gece geçirmeye, sigarayı atmak bir üzüntülü habere işarettir.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.