Kültür Sanat Çocuklar için sürüş deneyimi

Çocuklar için sürüş deneyimi

24.02.2015 - 14:49 | Son Güncellenme:

KidzMondo’da çocuklar önce ehliyet alıyor, ardından sürüş pistine çıkıyor!

Çocuklar için sürüş deneyimi

Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’nun sürücü eğitim alanında ehliyet almaya hak kazanan çocuklar, ardından güvenli sürüş pistinde yarışlara katılıyor. Çocuklar yarış sonunda sahneye çıkıp kupalarını kaldırıyor!

Eğlence & öğrence şehri KidzMondo, çocukların hâkimiyetinde olan kocaman bir şehir… Çocuklar bu şehirde 40’tan fazla meslek arasından istediklerini seçiyor, kostümlerini giyiyor ve çalışıyor. Doktorsa hasta tedavi ediyor, itfaiyeci ise yangın söndürüyor. Çalışıp kazandıkları parayı da ister park içinde harcıyor, ister biriktiriyor.

Güvenli sürüş pistinde yarış…

İşte gerçek dünyanın minyatür hali olan bu eğlenceli şehirde çocuklar, hayatlarındaki ilk sürücü ehliyetlerini alıp sürüş pistinde araba da kullanabiliyor. Çocuklar önce sürücü eğitim alanında trafik kurallarını öğreniyor, simülatör araçlarda sürücülük eğitimi alıyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan 6 yaşını doldurmuş tüm çocuklar ehliyet almaya hak kazanıyor. Artık onlar güvenli sürüş pistinde yarışlara katılabilir, eğlencenin keyfini çıkarabilirler…

Yarış sonunda kupalarını kaldırıyorlar

Yarışlara katılan tüm çocuklar yarış sonunda sahneye çıkıp kupalarını kaldırıyor, hayatlarındaki ilk yarışlarının mutluluğunu fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor.