Kültür Sanat Coface Türkiye'ye Süheyl ve Behzat Uygur'dan Destek

Coface Türkiye'ye Süheyl ve Behzat Uygur'dan Destek

29.12.2014 - 10:36 | Son Güncellenme:

Coface Türkiye çalışanları 8 yıldır, her yıl farklı bir oyunla sahneye çıkıyor ve bu yıl Leyla Zerger Sidal'ın yazdığı “Katil, Uşak'tır Uşak” adlı oyun ile Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına perde açtılar.

Coface Türkiyeye Süheyl ve Behzat Uygurdan Destek

Yönetmenliğini Uğur Babürhan’ın, bestelerini ve müzik direktörlüğünü Serpil Günseli’nin yaptığı oyun ile Coface Türkiye ekibi bir kez daha “Gençlere Değer’’ diyerek sosyal sorumluluk projesinde eğitime destek sağladı. Duyarlı tiyatro oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur da 25 Aralık Salı akşamı bu sosyal sorumluluk projesine destek sağlamak amacıyla seyirciler arasında yerlerini aldılar.

Güvenli ticaretin Türkiye’deki öncüsü Coface Sigorta ekibi bu yıl yine Toplum Gönüllüleri Vakfı’na (TOG) katkı sağlamak amacıyla tiyatro sahnesinde yerlerini aldılar. Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV), Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Salonu’nda 24-25-26-27 Aralık 2015 tarihlerinde saat 20.30’da sahnelenecek oyuna bu yıl da her zaman olduğu gibi Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi destek sağladı.

8 yıldır her kademedeki çalışanıyla sahnede ve sahne arkasında görev alan Coface ekibi, bu yıl farklı bir heyecan yaşadı. Coface, bu sene Coface Türkiye Pazarlama ve İletişim Bölüm Başkanı Leyla Zerger Sidal'ın yazdığı “Katil, Uşak'tır Uşak” isimli oyunla sahne aldı. Oyunun müzik direktörü Serpil Günseli tarafından oyun için bestelenen şarkının sözleri, yine Leyla Zerger Sidal ve yönetmen Uğur Babürhan tarafından yazıldı.

Işık Üniversitesi, IBM, Kimtex, Zümrüt Fotoğrafçılık, Antur ve Setre Tekstil'in destekleriyle sahneye konulan oyundan sağlanan gelir TOG aracılığı ile gençlere aktarılacak.

Coface Türkiye Genel Müdürü Belkıs Alpergun, “Tüm ekip 8 yıldır müşterilerimizi ve hayatımıza dokunan herkesi daha iyi anlamak, doğru iletişim ve empati kurabilmek için çalışıyoruz. Bize göre projedeki başarımız da bunu sürdürülebilir kılabilmemiz. Her yıl bir başka oyunla izleyicinin karşısına çıkıyoruz. Şirket içi ekip çalışması ve eğitimi olarak başlayan tiyatro, çalışanların üzerinde etkili ve verimli sonuçlar doğuruyor, müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini artırıyor hatta içimizden yazarlar çıkarıyoruz. Ayrıca bu çalışmanın sosyal sorumluluk projesine dönüşmesi ve sorgulayan, bilinçli ve girişimci gençlere katkı sağlayabiliyor olmamız da hepimizi çok mutlu ediyor.” dedi.

“Katil, Uşak'tır Uşak”; bir moda evi sahibinin ve yardımcısının çevresinde dönen güncel olayları ve ünlü bir şarkıcının sahnede aniden ölmesi ve katilin sorgularla bulunmaya çalışılmasını konu alıyor. Herkesin farklı bir felsefesi olduğunu, her felsefe istek ve desteklerle savunulunca izleyici tarafından haklı bulunabileceğini vurgulayan oyunun finalinde izleyici sürpriz bir sonla baş başa kalıyor.

Oyunda görev alan Coface çalışanları: (Alfabetik sıra ile)

Ali Gençtürk, Alp Taman, Aslıhan Kütük, Ayçegül Akas, Barkın Baysal, Belkıs Alpergun, Berna Keskin, Cavidan Özmat, Emre Kalender, Emre Özer, Emre Yabaş, Gülçin Önal, Havva Gürel, Kağan Bulca, Leyla Zerger Sidal, Merve Çıtmacı, Metin Bromi, Miray Hasırcı, Mustafa Kemal Özbay, Müjdat Görmek, Onur Büdeyri (Kimtex), Onur Demircioğlu, Osman Efe, Sedef Tahtasakal, Serhan Peksan, Serhat Şinik, Suat Özgül, Şeyma Abadan, Uğur Çetin, Ümran Onur, Verda Yakar, Yeşim Karaçam