Tatil Denizdeki tüm hayalleriniz gerçekleşiyor

Denizdeki tüm hayalleriniz gerçekleşiyor

25.07.2013 - 16:51 | Son Güncellenme:

Kıbrıs’ta Akdeniz sularında eşsiz güzellikte ki koylarında unutamayacağınız bir deniz deneyim sizleri bekliyor.

Denizdeki tüm hayalleriniz gerçekleşiyor

Deniz ile ilgili hayal ettiğiniz her şey, Maya Marine kalitesinde sizlere buluşuyor. İster lüks motoryat kiralayın, ister yelkenli eğitimi alın, isterseniz birbirinden heyecanlı su sporlarının tadını çıkarın!

Deniz tutkunu genç girişimci Uğur Aydın tarafından Girne’de kurulan Maya Marine denizciliğe olan tutkusuyla ve tecrübesiyle müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak değerli müşterilerine Kuzey Kıbrıs’ta deniz keyfini doyasıya yaşatıyor.

Lüks teknelerde mavi tur ve günlük tekne turları ile denizin tadını çıkarmak isteyenlere alternatif olarak; 5 yıldızlı lüx gemilerle tüm yıl boyunca Akdeniz, Ege-Adriyatik, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Güney-Kuzey Amerika, Hint Okyanusu ve Güney Afrika'ya seferlerde düzenlenmektedir.

Ayrıca deniz ticareti danışmanlığında profesyonel hizmet veren Maya Marine, yat kaptanlığı ve yelkenli eğitimi almak isteyen deniz tutkunlarını da Kıbrıs’a bekliyor.

Coğrafi konumundan dolayı yatçılık sektörü için oldukça elverişli olan Türkiye ve Kıbrıs’ta, Maya Marine teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek her geçen gün kendini yenileyerek sektörde büyümeye devam ediyor. Kıbrıs'ta yatçılık sektöründe öncü olmayı kendine vizyon edinen Maya Marine, bölgenin ekonomik ve kültürel olarak kalkınmasına da destek olmaktadır.