Kültür Sanat Depeche Mode konseri iptal oldu

Depeche Mode konseri iptal oldu

13.05.2009 - 15:12 | Son Güncellenme:

14 Mayıs Perşembe akşamı Purple Concerts organizasyonuyla gerçekleşmesi gereken Depeche Mode konseri, grubun vokalisti Dave Gahan’ın sağlık problemleri nedeniyle iptal edildi.

Depeche Mode konseri iptal oldu

Efsane müzik grubu Depeche Mode'un bu akşam gerçekleşmesi gereken konseri, vokalist Dave Gahan’ın sağlık problemleri nedeniyle iptal edildi. Grup yeni albümleri “Sounds of the Universe”ün turnesine 10 Mayıs günü başladı; ancak Atina’da 12 Mayıs akşamı verilmesi gereken konser, Dave Gahan’ın rahatsızlanması nedeniyle iptal oldu. Atina’da, konserin başlamasına az bir süre kala, 20 bin Depeche Mode hayranına Gahan’ın rahatsızlandığı sahneden duyuruldu. Gahan’ın sağlık durumu ile ilgili olarak grup yetkilileri ve organizatörler henüz net bir açıklama yapmazken, Gahan’ın kontroller ve tedavi için ABD’ye döneceği bildirildi.

Haberin Devamı

Konseri düzenleyen Purple Concerts, konserin ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceğini 16 Mayıs gününe kadar açıklayacağını bildirdi. Konserin başka bir tarihe ertelenmesi durumunda, konser için bilet almış olanlar isteğe göre biletlerini saklayıp, ileri bir tarihte olabilecek Depeche Mode konserini bu biletlerle izleyebilecekler. Eğer Purple Concerts konserin tümüyle iptal edildiğini açıklarsa, bilet bedelleri Biletix’ten geri alınabilecek.

Yazarlar