Kültür Sanat Edward ve Bella evleniyor!

Edward ve Bella evleniyor!

21.12.2010 - 10:18 | Son Güncellenme:

Gerilimli ve son derece romantik Şafak Vakti, dünya çapında fenomen haline gelen The Twilight Saga’nın doğaüstü kurgu ve tutkulu aşk içeren masalsı hikayesini devam ettiriyor.

Edward ve Bella evleniyor

Gişe rekorları kıran The Twilight Saga’nın hayli merak edilen son kısmında, bir seri ihanet ve talihsizlik, dünyalarını tehdit ederek, Bella Swan (Kristen Stewart) ile vampir Edward Cullen’ın (Robert Pattinson) evliliklerinin yeni keşfedilmiş mutluluğunu kısa kesiyor.

Haberin Devamı

Düğünden sonra Bella ve Edward, balayı için, en sonunda tutkularını serbest bıraktıkları Rio de Janerio’ya yolculuk ediyorlar. Bir süre sonra Bella hamile olduğunu fark ediyor ve nerdeyse ölümüne yol açan doğumdan sonra, Edward onun ölümsüzlük dileğini nihayet yerine getiriyor.

Fakat onların olağanüstü kızları Renesmee (Mackenzie Foy)’nin dünyaya gelişi, Cullenlar ve müttefiklerini, korkutucu vampir liderlerinden oluşmuş bir aile olan Volturi karşısında topyekün bir savaşa sürükleyecek bir takım korkulu talihsiz olayların başlamasına neden oluyor.

Gerilimli ve son derece romantik Breaking Dawn, dünya çapında fenomen haline gelen The Twilight Saga’nın doğaüstü kurgu ve tutkulu aşk içeren masalsı hikayesini devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Hâlâ yapım aşamasında. Summit Entertainment aracılığıyla ABD’de gösterim tarihi 18 Kasım 2011 ve 16 Kasım 2012.

İşte filmin fragmanı: