Kültür Sanat Ejderha ve aslanlarla renkli bir yürüyüş

Ejderha ve aslanlarla renkli bir yürüyüş

09.05.2012 - 11:48 | Son Güncellenme:

18. İstanbul Tiyatro Festivali, “Türkiye’de Çin Kültürü Yılı” etkinlikleri kapsamında 10 Mayıs Perşembe (Yarın) Saat 18.00’de Ejderha Ve Aslanlarla renkli bir yürüyüş için herkesi Tünel Meydanı’na davet ediyor

Ejderha ve aslanlarla renkli bir yürüyüş


18. İstanbul Tiyatro Festivali, 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlıyor.

Haberin Devamı

Festival, “Türkiye’de Çin Kültür Yılı” etkinlikleri kapsamında 10 Mayıs Perşembe günü (YARIN) saat 18.00’de İstiklal Caddesi Tünel Meydanı’ndan başlayacak Ejderha ve Aslan Sokak Tiyatrosu Gösterisi’yle bir aylık tiyatro maratonuna renkli bir giriş yapılacak.

Yarın saat 18.00’de Tünel Meydanı’ndan Galatasaray’a kadar devam edecek Ejderha ve Aslan Sokak Tiyatrosu Gösterisi, Çin’in ejderha ve aslan dansındaki yeni teknikleri ve sanatsal öğeleriyle öne çıkan gösterileriyle ünlü Chongqing Tongliang Ejderha Dans Topluluğu ile Foshan Aslan Dans Topluluğu’nda yer alan 30 kişilik bir sanatçı grubu tarafından gerçekleştirilecek.

Gösteride, uçan ejderhalar ve aslanlarla yapılacak yürüyüş, görsel bir şölen olarak İstanbul Tiyatro Festivali’ne de hoş bir geçiş olacak. Ayrıca, Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu temsilcilerinin de katılacağı bu görkemli yürüyüşe tüm sanatseverler davetli.