Tatil Faber-Castell atölyelerinde yeni yıl rengarenk kutlanıyor

Faber-Castell atölyelerinde yeni yıl rengarenk kutlanıyor

13.12.2011 - 14:44 | Son Güncellenme:

Hem yaratıcılıklarını sergilemek, hem de el becerini geliştirmek isteyen tüm çocukları 17 Aralık Cumartesi günü İstanbul Oyuncak Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenecek Faber-Castell atölyelerine bekliyoruz!

Faber-Castell atölyelerinde yeni yıl rengarenk kutlanıyor

Etkinlik: “Yılbaşı Sepetim” Tasarım Atölyesi
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi / Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 17 Aralık 2011, Cumartesi
Saat:14:00-15:30
Yaş Grubu: 8-12

Haberin Devamı


Etkinlik detayı: Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi ve uzman eğitimciler eşliğinde, 8 – 12 yaş arasındaki çocuklar, sevdiklerine yılbaşı sepeti hazırlıyorlar! Ailelerine ve arkadaşlarına hazırladıkları minik hediyelerle sürpriz yapacak olan çocuklar, yılbaşına özel sadece bir kez gerçekleşecek bu atölyede diğer arkadaşlarıyla birlikte çok eğlenceli vakit geçirecekler!
*Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki “Yılbaşı Sepetim” adlı Tasarım Atölyesi’ne katılmak için 0212 369 66 00 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 50 TL’dir.


Etkinlik: “İçinden Deniz Geçen Bir Şehir İstanbul” Resim Atölyesi
Yer: İstanbul Oyuncak Müzesi
Tarih: 17 Aralık 2011, Cumartesi
Saat: 11:00-13:00
Yaş Grubu: 4-8

Haberin Devamı


Etkinlik detayı: “Faber-Castell’le Hayallerim Atölyesi” kapsamında düzenlenecek atölyede çocuklar, gözlem gücünü geliştiriyor! Önce Dünya üzerinde kaç şehrin içinden deniz geçtiğini öğrenecek olan çocuklar, sonrasında denizin altındaki masmavi dünyayı ve kıyı sahillerini keşfe çıkacaklar. Bu gizemli macerada öncesinde tüm çocuklar müzeyi gezerek, mekanın masalsı dünyasıyla da tanışacaklar.

*Atölye çalışmasına katılmak için 0 216 359 45 50 - 51 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Atölye çalışmaları müze ziyaretçilerine ücretsizdir. Müze giriş ücreti; tam bilet 8 TL, indirimli bilet 5 TL.