Kültür Sanat "Farkında Olmak" ne demek?

"Farkında Olmak" ne demek?

16.07.2009 - 12:02 | Son Güncellenme:

Eğer Gestalt bakış açısı ile “farkındalık” nedir merak ediyorsanız 12 Eylül 2009 tarihinde Akatlar Kültür Merkezine davetlisiniz.

Farkında Olmak ne demek

Klinik Psikolog Doç. Dr. Hanna Nita Scherler, Gestalt bakış açısı ile tanışması, ve bu felsefeyi kişisel ve profesyonel hayatında uygulamaya başlamasının 20. yıldönümünü kutlamaya karar verdi. Gestalt bakış açısına gönül verenlerle birlikte hazırladığı etkinliklere, sadece bu felsefeyi ve kendisini tanıyanları değil, yaşamla ilgili farkındalığını geliştirmek isteyen herkesi bekliyor. 

Haberin Devamı

Gestalt bakış açısının, dans, beden hareketleri ve skeçlerle anlatılacağı, yurt dışından gelen konuk Gestalt uygulayıcıları ile farkındalık çalışmalarının yapılacağı ve Gestalt bakış açısının yaşamın çeşitli kesitlerine nasıl uyarlandığının paylaşılacağı posterlerin de yer alacağı bu etkinliği kaçırmayın. 

Cumartesi, 12 Eylül 2009 tarihinde Akatlar Kültür Merkezinde saat 10:00’da başlayacak etkinlikler ücretsiz olup herkese açıktır.

Daha fazlasını talep edenler için, Pazar, 13 Eylül 2009 tarihinde, 6 yabancı eğitmen tarafından 4 ayrı çalışma atölyesi yapılacak. Bu etkinliklere katılım ücretli olup, Taksim’de Cartoon Hotel’de saat 10 ile 18 arasında gerçekleştirilecek.

Etkinliklere ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek için www.hannascherler.com adresindeki “duyurular” bölümünü ziyaret edebilir, veya 0212 272 5949 numaralı telefonu arayabilirsiniz.        

Yazarlar