Tatil Frankie İstanbul’da Johnnie Walker ile 'Black Nights' Başlıyor

Frankie İstanbul’da Johnnie Walker ile 'Black Nights' Başlıyor

11.07.2012 - 10:13 | Son Güncellenme:

İstanbul’un en yeni mekanı Frankie İstanbul’da canlı müzik, dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker’ın özel harmanı Black Label birlikteliği ile başlıyor.

Frankie İstanbul’da Johnnie Walker ile Black Nights Başlıyor

Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge açıldığı ilk günden itibaren yüksek hizmet kalitesiyle İstanbul gece hayatında özel bir yer edindi. Seçkin mönüsü, yerli-yabancı şarap çeşidiyle zengin kavı, üst düzey servis ve kaliteli eğlence anlayışıyla Frankie İstanbul şimdi de Johnnie Walker Black Label birlikteliğinde gerçekleşecek ‘Black Nights’ ile iyi yemek sonrası başlayacak müziğin coşkusunu haftada üç gece İstanbulluların beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’nun canlı müzik küratörlüğünde birbirinden değerli isimlerin sahne alacağı Frankie İstanbul’da; Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleşecek Johnnie Walker ile ‘Black Nights’ aktivitelerinin ilk konuğu Evrim Özkaynak… Büyülü sesiyle İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına özel bir anlam katan Özkaynak, zengin repertuvarıyla yaz gecelerini renklendirecek. İleriki tarihlerde farklı isimlerin de sahne alacağı Johnnie Walker ile ‘Black Nights’ performanslarıyla Frankie İstanbul, yemek sonrası başlayacak gecelerde iyi yemek ve müziği bir arada tecrübe etmek isteyenlere önemli bir adres olmayı hedefliyor…

Frankie İstanbul’da Johnnie Walker ile Black Nights Başlıyor