Kültür Sanat ‘Geç gelse de gelsin şöhret’

‘Geç gelse de gelsin şöhret’

13.04.2011 - 16:02 | Son Güncellenme:

40 yaş üzeri kişilere şöhret kapılarını açan KoroStar Yarışması, Corega sponsorluğunda başlıyor.

‘Geç gelse de gelsin şöhret’

Yurt genelinden 40 yaş ve üzeri, sesine ve yeteneğine güvenen herkesin katılabileceği KoroStar Yarışması’nın jüri üyeleri Coşkun Sabah, Semiha Yankı, Selçuk Ural ve Osman İşmen olacak.

Haberin Devamı

Ses yarışması seçmeleri sonrasında 5 kadın ve 5 erkekten oluşan bir koro oluşturulacak. 10 kişilik koro içinden de İdol bir ses sanatçısı seçilecek.


Yarışmanın ön elemeleri; 22 Nisan’da Adana Seyhan Otel, 24 Nisan’da Ankara Dedeman Otel, 30 Nisan’da İzmir Ege Palas, 6 Mayıs’da İstanbul Green Park Bostancı ve 7 Mayıs’ta İstanbul Point Hotel Taksim’de gerçekleştirilecek.


Diş protezi kullananların için geliştirilen Corega, yaşı 40’ı geçmiş kişilere ünlü olma fırsatı sunuyor. “Geç gelse de gelsin şöhret” sloganıyla hayata geçen KoroStar Yarışması’nın seçmeleri 22 Nisan’da Adana’da başlayacak. Yarışmanın jürisi Coşkun Sabah, Semiha Yankı, Selçuk Ural ve Osman İşmen’denoluşuyor.


KoroStar’da 10 kişiden oluşacak bir koro oluşturmak için, 4 ilde 5 gün boyunca seçmeler düzenlenecek. Seçmelerde performansıyla jüriyi etkileyen 5 kadın ve 5 erkek koroya seçilecek. Koro üyelerinin seslendireceği özel repertuardan bir albüm hazırlanacak, albümde beraber ve solo şarkılar seslendirilecek. Stüdyo çalışmalarının videoları adresinde izlenecek ve beğenilen aday SMS, internet ve jüri oylarıyla belirlenerek İdol seçilecek. Yarışmanın birincisi ayrıca çift kişilik bir Paris tatili kazanacak.

Haberin Devamı


GSK Tüketici Sağlığı Genel Müdürü Sevgin İşlekel, Corega ile KoroStar Yarışması’nı düzenliyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. İşlekel “Corega Diş Protez ürünleri ile, diş protez kullanıcılarına önemli faydalar sunuyor. Diş protezi kullanan kişilerin sosyal hayata girmelerinin önündeki engeli ortadan kaldırarak kendilerine güvenmelerini sağlıyor. Bir ses yarışmasında performans sergilemek de kendine güven gerektiren bir deneyim. Corega ile KoroStar arasında da böyle bir bağ var. KoroStar ile 40 yaş üstü kişilerin hayattan keyif almalarına ve kendilerine güvenmelerine yardımcı olmak istiyoruz” diyerek sponsorluk sürecini özetliyor.

KoroStar Ön Eleme Takvimi


Adana Seyhan Otel : 22 Nisan 2011
Ankara Dedeman Otel : 24 Nisan 2011
İzmir Ege Palas : 30 Nisan 2011
İstanbul Green Park Bostancı : 6 Mayıs 2011
İstanbul Point Hotel Taksim : 7 Mayıs 2011