Kültür Sanat Giordano Dance Chicago İş Sanat'ta!

Giordano Dance Chicago İş Sanat'ta!

26.03.2013 - 11:57 | Son Güncellenme:

Ünlü topluluk Giordano Dance Chicago iki muhteşem gösteriyle İş Sanat’ta sahne alıyor

Giordano Dance Chicago İş Sanatta

Konser programlarıyla sanatseverlerin gözdesi olan İş Sanat baharı dansın heyecanıyla karşılıyor. Dinamik performansları ve repertuarının çeşitliliği ile tüm dünyada seyircisini büyüleyen ve eleştirmenlerden büyük övgü alan Giordano Dance Chicago cazın dans haliyle İş Sanat sahnesinde dans tutkunlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

Yenilikçi caz dans koreografileri yaratmak ve sahnelemek misyonuyla 50 yıldır bu önemli Amerikan sanat formunu her yaştan ve kökenden izleyiciyle buluşturan topluluk, eklektik programlarındaki hareket ve müziklerde caz dansını güçlü bir şekilde sunuyor.

Temelleri 1963 yılında caz dansçısı Gus Giordano tarafından atılan topluluk 1966 yılında sergilediği birçok performansın Chicago ulusal televizyon kanalında yayınlanmasıyla Giordano Dance Chicago adını aldı. Giordano Dance Chicago kurulduğu günden bu yana ABD başta olmak üzere Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Rusya, Bahamalar, Brezilya, Kanada, Meksika, Guatemala ve Japonya gibi pek çok ülkede kitlelere Amerikan caz dansının heyecanını yaşatmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Modern ve gelenekseli bir arada barındıran koreografisi ile Giordano Dance Chicago 5 – 6 Nisan’da iki ayrı programla olağanüstü bir dans şölenine imza atacak.

GIORDANO DANCE CHICAGO

5 Nisan 6 Nisan

Giordano Moves Alegría

Gravity Gravity

G-Force G-Force

Sabroso La Belleza de Cuba

Like 100 Men Like 100 Men

The Man That Got Away Sing, Sing, Sing

JOLT Pyrokinesis

Tarih: 5 Nisan Cuma – 6 Nisan Cumartesi

Saat: 20.00

Yer: İş Sanat

Bilet Fiyatları:

1.Kademe 65 TL 2.Kademe 50 TL 3.Kademe 40 TL İndirimli 30 TL Öğrenci 20 TL