Kültür Sanat Hard Rock Rising'de final heyecanı

Hard Rock Rising'de final heyecanı

23.03.2015 - 13:30 | Son Güncellenme:

Her hafta 3 grubun canlı performans sergilediği bu süreçte jüri koltuğunda, Sony Music Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pentagram’dan Tarkan Gözübüyük, Aylin Aslım, Karnaval’dan Yalçın Birol ve gazeteci Barış Akpolat yer aldı.

Hard Rock Risingde final heyecanı

HRC Istanbul’u Barcelona’da Temsil Etme Şansı İçin Soul Sacrifice, Baht ve Orblood Hard Rock Sahnesinde Final Hard Rock, beş yıldan bu yana her yıl, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor.

Online oylamalarınızla HRC Istanbul’u temsil etmesi için belirlediğiniz gruplar yarışma için Mart ayı boyunca canlı performansları için sahne aldı.

Hafta birincisi olan gruplar son olarak 26 Mart’ta büyük final için performanslarını sergileyecekler ve jüri kararı ile belirlenecek bölge birincisi, Hard Rock Cafe Istanbul’u temsil etmek ve Barcelona’da çalmak için aday olmaya hak kazanacak.

Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü haftada sırasıyla birinci olan gruplar; Soul Sacrifice, Baht ve Orblood, Barcelona’ya bir adım daha yaklaşmak ve final performanslarını sergilemek için 26 Mart Perşembe akşamı Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacaklar.

Unutmayın, jüri kararını verirken grupları desteklemek için canlı performanslarını izlemeye gelenlerin sayısını dikkate alacak!