Tatil Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde Yazlık Mekanlar Açıldı!

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde Yazlık Mekanlar Açıldı!

10.06.2011 - 17:33 | Son Güncellenme:

Eşsiz Boğaz manzarası ile açık havada yeşillikler arasında yenilenen konsepti ile Veranda Grill & Bar tamamen modern bir görünüme kavuştu.

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde Yazlık Mekanlar Açıldı

Haberin Devamı

Konukların kendilerini evlerinde hissedeceği dekorasyonun ön planda olduğu mekanda, enfes lezzetlerden oluşan menünün yanı sıra günlük olarak değişecek yemekler sunulacak.

Ayrıca Veranda’nın konuklarına özel olarak üretilmiş şaraplar da masalarda yerini alacak. İstanbul’un en iddialı Lübnan yemeklerini sunan Al Bushra yazlık mekanı ile Hilton İstanbul bahçelerinde yerini aldı! Eğer siz de Lübnan usulü yaprak dolması “Warakenab”, bulgurlu çiğ et “Kebbeh Nahey” ve Lübnan mutfağının vazgeçilmezi “Falafel” gibi mezelerin yanı sıra enfes kebap çeşitlerini açık havada tatmak istiyorsanız yerinizi hemen alın.

Çin mutfağının vazgeçilmez mekanı Dragon Restaurant müdavimleriyle yine yazlık mekanında, Hilton Istanbul’un muhteşem Boğaz manzaralı bahçesinde sushi, noodle, çıtır ördek enfes lezzetlerle müdavimlerini bekliyor. İstanbul’un en güzel manzarasının keyfini enfes lezzetlerle ve sevdiklerinizle çıkarmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

O halde 14.kattaki konumu ve panoramik Boğaz manzarası ile Conrad İstanbul Summit Bar sizi bekliyor.. Yaz boyu güneşin ve yaz akşamlarının tadını çıkarmak için yerinizi hemen alın.

Ayrınıtılı bilgi ve rezervasyon için; Hilton İstanbul: 0212 315 60 00 Conrad İstanbul: 0212 310 2525

Yazarlar