Tatil İnternet ikizleri,Inhores ve Onhores hizmette...

İnternet ikizleri,Inhores ve Onhores hizmette...

19.04.2012 - 15:20 | Son Güncellenme:

Online rezervasyon sistemlerine yeni bir soluk getiren, özgün yapısıyla kullanıcılarına büyük avantaj ve fırsatlar sunan Türkiye’nin ilk online otel ve tatil arama motoru İnternational Hotel Reservation (INHORES) ve Online Holiday Reservation (ONHORES) 2012 Nisan ayında hizmet vermeye başladı.

İnternet ikizleri,Inhores ve Onhores hizmette...

“İnternet İkizleri” olarak adlandırılan siteler, kendilerine özgün kullanımı, kullanıcılara sağladığı kolaylıklar ve gelişmiş güvenlik sistemleri

(256 Bit SSL Sertifikası ile güvenli veri aktarımı) adından oldukça söz ettireceğe benziyor. Proje koordinatörü Hülya Gümüştel Milliyet okurları için İnhores ve Onhores'ı anlattı.“İnternet teknolojilerini hayatın her alanında, herkesin ulaşabileceği bir konumda olduğu günümüzde İnternet İkizleri, tatilcileri ve otelleri güvenli, hızlı ve pratik bir şekilde online ortamda bir araya getirdiğini” söyleyen Proje Koordinatörü Hülya Gümüştel, sözlerine şöyle devam etti:

İnternet İkizleri’nin fikir ve yapım aşaması yaklaşık 3 yıl sürdü ve nihayet Nisan 2012'de Türk turizminin hizmetine girdi. Amacımız, taleplere hızlı ve güvenilir bir şekilde cevap verebilecek online rezervasyon sistemi kurmaktı. Bugün bunu büyük ölçüde başardık. İkizler, kullandığımız ileri teknoloji, en gelişmiş güvenlik sistemleri, kullanım pratikliği ile 'Kendine özgü' bir ürün olduğunu ispat etti.

Yerli ve yabancı, otel ve tatilcilere hitap ediyoruz. İnternet İkizleri, on ayrı dilde hizmet verecek bu özellikle dünyada ki tüm otel ve tatilcileri buluşturabilecek."

Proje koordinatörü Hülya Gümüştel, İnternet İkizleri'nin, oteller ve misafirler için avantajlarını ve yeniliklerini şöyle sıraladı:

Oteller açısından;

Oteller, hiçbir ücret ödemeden, çok az bir zaman harcayarak İkizlere üye olabilirler.

Sahip olacakları ücretsiz ve kullanımı kolay kontrol extranet paneliyle sistemde otelleri için reklam,tanıtım filmi,online satışa oda tanımlama,fiyat tanımlama,sınırsız video,fotoğraf yükleme gibi tüm işlemleri kendilerine verilecek extranet üzerinden tamamen kendileri yöneteceklerdir.

Misafirler açısından;

Gelişmiş arama seçenekleriyle, istediğiniz kriterlere sahip dünya genelindeki otellere ulaşabilir hiçbir ücret ödemeden rezervasyon yapabilirsiniz.İkizlerin sahip olduğu güvenli ödeme sistemi 256 bit SSL ve 3D Secure ile tatilinize rahat bir başlangıç yapabilirsiniz.

Sistem misafirlere son 24 saate kadar rezervasyon iptali hakkı da tanıyor.

Dünyadaki tüm otellerin ve tatilcilerin bir araya geleceğiniz güvenli ve hızlı ortamda İkizlerin teknik ekibi ihtiyacınız olduğu her anda yardımınız için yanınızda olacak.

Ayrıca inhores online rezervasyon sisteminden dünyada faliyet gösteren (797 havayolunun)tüm uçak biletlerini güvenle alabilir veya sistem üzerinden ileriki tarihler için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

www.inhores.com www.onhores.com

international hotel reservation online holiday reservation

Rezervasyon için +90(212) 519 20 20