Kültür Sanat Jazz Company, 23. Akbank Caz Festivali'nde!

Jazz Company, 23. Akbank Caz Festivali'nde!

04.09.2013 - 14:56 | Son Güncellenme:

Jazz Company, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali’nin 28 Eylül Cumartesi “For Ensemble” ve 5 Ekim Cumartesi “Fötr Blues Band” konserleri ile iki etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

Jazz Company, 23. Akbank Caz Festivalinde

23. yılında yine dopdolu bir program ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Akbank Caz Festivali bu sene 25 Eylül-12 Ekim 2013 tarihleri arasında üç hafta boyunca şehri cazın onlarca farklı rengiyle kucaklayacak.

Haberin Devamı

Taksim’de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company, beşinci yılında bu büyük etkinliğe dahil olup caz, blues severlerle buluşmaya devam ediyor.

Jazz Company, her Cuma ve Cumartesi aksamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz, blues müzik dinletileriyle, muzik severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen otel misafirlerinin gözdesi… Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, içki menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" menüsü ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Jazz Company adından sıkça söz ettirdiği "jam session"ları, sürpriz sanatçıları, yenilenen teknik donanım ve dekoruyla yeni sezonda da farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Yer: Jazz Company - Elite World İstanbul Hotel

Adres: Şehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim İstanbul

Tel: 0212 313 83 83 / infoistanbul@eliteworldhotels.com.tr

Giriş: 25 TL