Tatil Jolly Joker Kasım'da da müzik şöleni yaşatıyor!

Jolly Joker Kasım'da da müzik şöleni yaşatıyor!

07.11.2012 - 14:28 | Son Güncellenme:

İstanbul'un gözde konser mekanlarından Jolly Joker Kasım ayında da birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlıyor.

Jolly Joker Kasımda da müzik şöleni yaşatıyor

1 Kasım Perşembe : ANNEKE VAN GİERSBERGEN

The Gathering'den tanıdığımız Anneke van Giesbergen Jolly Joker İstanbul'da.
Hollandalı sanatçı Anneke van Giersbergen, Hollanda ile Türkiye’nin diplomatik ilişkilerinin 400. yılı kutlamaları kapsamında, Hollanda Büyükelçiliği’nin desteği ve Easternbull Entertainment organizasyonu ile 1 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.

Kendi albümleri dışında Within Temptation (Black Symphony, 2008), Devin Townsend (Addicted, 2009) ve Anathema (Falling Deeper, 2011) gibi sanatçıların albümlerinde konuk olarak yer alan Anneke van Giersbergen son 4 yılını dünya çapında turnelerle geçirdi.

2 Kasım Cuma : FETTAH CAN

Bugüne dek pek çok hit olmuş parçanın bestecisi olarak tanıdığımız Fettah Can, Jolly Joker sahnesinde olacak. Yorumculuğu ile de beğeni toplayan pop müziğin sevilen ismi Fettah Can çok özel bir konserle İstanbullu sevenleriyle buluşacak. Can'ın imzasını taşıyan hit olmuş pek çok şarkı Jolly Joker İstanbul'da yankılanacak.

3 Kasım Cumartesi : YAŞAR

Sevilen şarkıların mimarı Yaşar İstanbullu dinleyicileri ile Jolly Joker'de buluşuyor. Bugüne dek pek çok albümüyle güzel şarkıları müzikseverlerle buluşturan Yaşar, Jolly Joker İstanbul'da sahneye çıkacak.

7 Kasım Çarşamba : OĞUZHAN UĞUR

Oğuzhan Uğur bir sosyal medya fenomeni. “Terbiyesizim” ve “Panpa” şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçı şu sıralar çalışmalarını bir albüm haline dönüştürmeye uğraşıyor. Yeni albüm şarkılarını ilk kez Jolly Joker'de seslendirecek olan sanatçı, eğlenceli ve enerjik sahne performansı ile müzikseverlerle buluşacak.

8 Kasım Perşembe : JAY JAY JOHANSON

İsveç'in ünü dünyaya yayılmış sanatçılarından Jay Jay Johanson 8 Kasım Perşembe Jolly Joker İstanbul ve 9 Kasım Cuma Jolly Joker Ankara'da konser vermek için Türkiye'ye geliyor. Bu kez tüm grubuyla sahne alacak olan Jay Jay Johanson'un çok sayıda Türkiyeli hayranı bulunuyor.

Ünlü sanatçı Jay Jay Johanson Jolly Joker konserleri için videolu davet mesajı yollayarak herkesi konserlerine davet etti.

Johanson videosunda şöyle seslendi: "Türkiye'ye yakında tekrar geleceğim için çok mutluyum. Tüm grubumla çalacağım. 8 Kasım İstanbul ve 9 Kasım Ankara konserlerimde sizlerle olacağım. Görüşmek üzere..."

9 Kasım Cuma : CEM ADRİAN

“Siyah Bir Veda Öpücüğü” isimli son albümünü yeni yayınlayan Cem Adrian yeni albümünün konserini Jolly Joker'de verecek. Normal bir insandan daha uzun ses telleri ve kendine özgü ses rengi ile dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian yeni albümünün yanısıra sevilen eski parçalarını da seslendirecek. Yeni albümünden çok olumlu tepkiler alan sanatçı sevenlerini yeni şarkılarıyla ziyadesiyle mutlu etti.

13 Kasım Salı: ANADOLU POP PARTİ - MOĞOLLAR ve DJ GÜVEN ERKİN ERKAL

Türkiye'de rock müziğin yükseliş yılları... 60 ve 70'li yılların konser afişleri, dergileri ve bilinmeyen arşiv fotoğrafları eşliğinde dönemin unutulmaz şarkıları. Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Öztürk Serengil, Mavi Işıklar, Ajda Pekkan, Silüetler ve daha kimler kimler... Kabinde Dj Güven Erkin Erkal.

Saykodelik yılların en büyük grubu ve tanığı Moğollar canlı performansıyla sahnede. Kendi klasikleri ve geçmişte eşlik ettikleri unutulmaz yıldızların en güzel şarkıları da bu özel gecede repertuarlarında yer alacak.

14 Kasım Çarşamba : MEHMET ERDEM

Mehmet Erdem nam-ı diğer Hakim Bey, uzun yıllardır film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirip ve bu başarısını bir de Altın Portakal ile taçlandırmıştı. Sanatçı, ilk solo çalışması “Herkes Aynı Hayatta” isimli albümünü 2012 Nisan ayında yayınladı.

Son dönemin en sevilen ve izlenen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapan sanatçı çıkış şarkısı Sezen Aksu imzalı “Hakim Bey” yorumu ile büyük beğeni topladı. Sadece müzik dünyasında değil aynı zamanda medyada da büyük beğeni toplayan ve Türkiye’nin Leonard Cohen’i olarak adlandırılan Mehmet Erdem’in kendine has vokalini daha geniş kitlelere tanıtacağı ve Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albümünün konseri Jolly Joker sahnesinde gerçekleşecek.

Kendi şarkılarının yanı sıra albümünde de olduğu gibi birçok cover şarkıdan oluşan repertuvarı ile dinleyenleri mest etmeye hazırlanan Erdem’in bu unutulmayacak sahne performansını kaçırmak istemiyorsanız yerlerinizi şimdiden ayırtın.

15 Kasım Perşembe : Jeff Loomis

Jeff Loomis (ex-Nevermore), 15 Kasım Perşembe gecesi Easternbull Entertainment organizasyonuyla Türkiye'deki ilk solo konserini vermek üzere Jolly Joker Istanbul'da!

Jeff Loomis, kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Henüz 16 yaşındayken Megadeth'in gitaristi olmak için elemelere giren ve sadece yaşı yüzünden kabul edilemeyen gitarist, 1994'te progressive metal devi Nevermore'a katıldı. Grupla birlikte 8 albüm ve 1 EP yayınlayan Jeff, kısa sürede grubun omurgası ve beyni haline geldi. Gruptan 2011'de ayrılan ve solo kariyerine yoğunlaşan Jeff Loomis halen dünyanın en önemli metal gitaristlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Solo olarak 2008'de "Zero Order Phase" ve 2012'de "Plains Of Oblivion" adlı albümleri yayınlayan Jeff Loomis'in son albümünde yer alan konukları arasında Marty Friedman (ex-Megadeth), Tony MacAlpine, Chris Poland (ex-Megadeth), Ihsahn (Emperor) ve Attila Vörös bulunuyor.

16 Kasım Cuma : EMRE AYDIN

Son dönem pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Emre Aydın sezonun ilk konserini Jolly Joker İstanbul'da veriyor. Şarkılarıyla ciddi bir dinleyici kitlesine sahip olan Aydın etkileyici sahne performansı ile göz dolduruyor.

17 Kasım Cumartesi : LEVENT YÜKSEL

Popüler müziğin önemli temsilcilerinden Levent Yüksel sezonun ilk konserini Jolly Joker İstanbul'da veriyor. Çok sevilen şarkılarıyla ciddi bir dinleyici kitlesine sahip olan Yüksel sevenleriyle hasret gidermek için sabırsızlanıyor.

21 Kasım Çarşamba : MURAT AZİRET

1987 den beri aktif müzik piyasasının içinde olan Murat Aziret; pek çok müzikal, reklam müziği, stüdyo vokali, etnik vokal gibi çalışmalarda yer aldı.

Son 4 senedir Ajda Pekkan'ın aktif sahnesinde ve stüdyo işlerinde çalışmakta, ayrıca Pekkan’ın son albümünde de Heves ve Yine tek isimli iki adet şarkısı bulunmaktadır.

Son dönemde Halil Sezai sahnesinde de perküsyon çalmakta ve vokal yapmakta olan Murat Aziret, Sibel Can, Ebru Gündeş, Sertab Erener, Edip Akbayram, İlhan Şeşen, Sezen Aksu gibi pek çok sanatçının albüm ve özel çalışmalarında yer almıştır.

22 Kasım Perşembe : PİLLİ BEBEK

Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokalde Cem Kısmet, bas ve geri vokalde Emre Yalçıntaş, davul ve geri vokalde Emre Günaydın'dan oluşuyor. Grubun ikinci albümü "Olsun" prodüktörlüğünü Cem Kısmet ve Uğur Memiş üstlendi. Grup, son zamanların sevilen dizisi Behzat Ç. dizi müzikleri de yapıyor.

23 Kasım Cuma : YENİ TÜRKÜ

Şimdi ve Sonra… Yeni Türkü…

Uzun bir aradan sonra Yeni Türkü yeni şarkılarıyla müzikseverlerle Jolly Joker sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Şimdi ve Sonra… Yeni Türkü… adını albümde bir şarkı olarak yer alan Yılmaz Erdoğan’ın “Ankara” şiirinin dizelerinden alan yeni albüm, 10 yeni “Yeni Türkü” şarkısı içeriyor. Albümün çıkış parçası “Böyle Gitmez”, Cengiz Onural ve Derya Köroğlu imzalı…

Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı ile sahnede olacak.

24 Kasım Cumartesi : GRİPİN

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, 3. stüdyo albümleri “M.S. 05 03 2010”u söz, beste ve yorumlarıyla eski albümlerine oranla daha olgun bir albüm olarak değerlendiriyor.

Çalışmanın çıkış tarihi olan 5 Mart 2010’dan da esinlenen grup üyeleri her açıdan kendi “milat”ları olarak tanımladıkları albümün adını “M.S. 05 03 2010” olarak belirlediler.

Albümün çıkış şarkısı olan “Durma Yağmur Durma”nın video klibi ile de büyük beğeni toplayan Ve ''Sen Gidiyorsun ile bu başarıyı pekiştiren Gripin, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile JOLLY JOKER sahnesinde...

28 Kasım Çarşamba : SATTAS

Reggae müziğinin Türkiye şubesi olan Sattas yeni albümleri şerefine Jolly Joker İstanbul'da. Grup, 8 yıllık çalışmalarının ürünü olan albümlerini Jolly Joker İstanbul'da tanıtacak. DJ Selekta Genjah ise Sattas'dan önce ortamı ısıtacak.

29 Kasım Perşembe : URİAH HEEP

Efsane grup Uriah Heep Türkiye'de. 1969 yılında kurulan İngiliz rock grubu Uriah Heep Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Kurulduğu yıldan beri orijinal kadrosunu koruyan, 20'ye yakın albüm ve 30 milyonu aşan satış rakamı ile rock müziğin önemli gruplarından Uriah Heep, 29 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker İstanbul, 30 Kasım Cuma gecesi Jolly Joker Ankara sahnesinde olacak.

30 Kasım Cuma : ZAKKUM

Gençlerin çok sevdiği Zakkum 30 Kasım Cuma gecesi Jolly Joker'in müdavimlerine güzel bir gece yaşatacak. Başarılı sahne performansı ile dinleyenleri etkileyen Zakkum eğlenceli bir gece geçirmek isteyenleri Jolly Joker'e davet ediyor.