Kültür Sanat Klasik müzik severlere yeni konser mekanı!

Klasik müzik severlere yeni konser mekanı!

27.02.2013 - 14:52 | Son Güncellenme:

Resimden, tasarıma, sinemadan klasik müziğe kadar sanatın her dalına destek olan ve projelerde yer alan Martı İstanbul Hotel, Lila Müzik işbirliği ile şehrin kültür ve sanat dinamiğine “Martı Istanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları” konserler serisi ile yeni bir soluk getiriyor.

Klasik müzik severlere yeni konser mekanı

Taksim’deki Martı İstanbul Hotel, Mart ayından başlayarak her ay ünlü bir klasik müzik sanatçısı ile müzikli sohbetlere ev sahipliği yapacak. Lila Müzik işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Martı Istanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları” konserler serisi 2 Mart 2013 tarihinde, dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ile başlıyor.

Haberin Devamı

Rachmaninov yorumlarıyla müzik otoritelerinden büyük övgüler alan ve uluslararası alanda istisnai bir Chopin yorumcusu kabul edilen Gülsin Onay ile etkinlik kapsamında müzik yazarı ve İDSO üyesi Aydın Büke sohbet edecek.

Martı İstanbul Hotel, Balo Salonu’nda saat 19:30’da başlayacak konser ve sohbeti kaçırmak istemeyen müzikseverler biletlerini Biletix aracılığıyla satın alabilecekler. Biletlerde öğrenciler için %50 indirim uygulanacak ayrıca isteyen müzikseverler konser akşamı geçerli olacak şekilde biletleri ile Martı Istanbul Hotel’in içindeki BRASS Restaurant & Bar’da %25 indirim şansına sahip olacaklar.

Lila Müzik İşbirliğiyle gerçekleştirilen “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları”, 21 Mart 2013 tarihinde müzik çevrelerinde “Emre Chopin” olarak anılan Emre Şen ve Chopin üzerine sohbette kendisine eşlik edecek Açık Radyo programcısı Ali Pınar ile devam edecek.

Haberin Devamı

Şehrin yeni buluşma noktası Martı Istanbul Hotel, Temmuz 2012’de açıldı. Ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ve modern mimarisi içinde Selçuklu’dan ve Osmanlı’dan geleneksel motifleri taşıyan Martı İstanbul Hotel’in on bir kat üzerinde, farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 32’si suit 270 odası bulunuyor. Odaları etkileyici bir atriuma açılan Martı İstanbul Hotel, restoranları, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 m2’lik Spa’sı Martı Wellness by Spa Soul ile hizmet sunuyor.

Lila Müzik Yapım A.Ş. ise 1999 yılında Türk besteci ve yorumcularının eserlerini kayıt altına almak amacıyla kuruldu. Şirket bugüne kadar, dünyada ve ülkemizde isminden övgüyle söz edilen Ayla Erduran , Gülsin Onay, Vedat Kosal, Şirin Pancaroğlu, Hakan Aysev, Birsen, Özcan ve Ayşen Ulucan, Pelin Halkacı Akın & Metin Ülkü / Yolculuk ( 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Klasik Müzik Albümü” ödülü), Güher & Süher Pekinel ile Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler, Cemal Reşid Rey ve Emre Şen’in CD’lerini yayınladı.

Yazarlar