Kültür Sanat KUYTU'dan yeni albüm

KUYTU'dan yeni albüm

14.01.2016 - 09:59 | Son Güncellenme:

KUYTU, EMI – Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan çıkış albümleri ‘Düş İçime’ ile Türkçe pop - rock müziğe eşsiz bir soluk getiriyor!

KUYTUdan yeni albüm

Arkadaşlıkları uzun yıllara dayanan ve farklı projelerde birlikte müzik yapan Denizer Özveren, Cem Kurt, Taha Rıza Özmen ve Gökçe Kölüksüz’den oluşan KUYTU’nun hikayesi 2012 yılına dayanıyor. Denizer Özveren’in Londra’dan dönmesiyle başlayan hikaye, soluksuz geçen bir stüdyo çalışmasının ardından bugünkü şeklini alıyor.Kayıtları ve düzenlemeleri İstanbul 3K1A stüdyosunda gerçekleşen “Düş İçime”nin miksleri ise Londra’dan ünlü isim Chris Brown’a ait.

Haberin Devamı

Vokal ve gitarda Denizer Özveren; gitar ve cümbüşte Cem Kurt; bas gitarda Taha Rıza Özmen; davul ve perküsyonda Gökçe Kölüksüz’ün muhteşem uyumunu işiteceğiniz, “Düş İçime”, pop – rock severlere 9 şarkılık bir macera vaat ediyor. Albümden yayınlanan ilk single “ADA” ile açılan albüm, albüme ismini veren şarkı “Düş İçime” ile sona eriyor.

İşte “Düş İçime”de yer alan şarkılar:

ADA

Yeniden

Sarıl Kendine

Sen De Olma

Yabancı

Üstüme Varmayın

Sabahlar

Sakin

Düş İçime

Albümden yayınlanan ilk single ‘Ada’ için hazırlanan videonun yönetmen koltuğunda ise Devrin Usta oturuyor. Çekimleri Eski Moda İlkokulu’nda tamamlanan videoda KUYTU’yu en samimi ve en melankolik halinde izleyeceksiniz.