Tatil Lezzet tutkunlarının Yeşilköy'deki buluşma noktası

Lezzet tutkunlarının Yeşilköy'deki buluşma noktası

21.11.2016 - 18:04 | Son Güncellenme:

2 yıldır Yeşilköy Çarşı içinde hizmet veren Hikmet Steak House, özenle hazırlanan lezzetleri ve sımsıcak atmosferiyle Yeşilköy'ün buluşma adresi haline geldi.

Lezzet tutkunlarının Yeşilköydeki buluşma noktası

Misafirlerini "Kasapta seç, masada ye" sistemiyle ağırlayan restoranda her gün öğlen saatlerinde yüzde 15 indirim var!

Haberin Devamı

2014 yılının aralık ayında Yeşilköy Çarşı içinde hizmete giren Hikmet Steak House, iş yemekleri, arkadaş toplantıları ve doğum günü gibi özel günler için en çok tercih edilen mekanların başında geliyor. Misafirlerini İşletme Müdürü Şaban Dalıcı'nın deneyimli ve güleryüzlü ekibiyle ağırlayan restoranın birbirinden leziz tatları ise lezzet ustası Yaşat Çele ve ekibinin elinden çıkıyor.

KASAPTA SEÇ MASADA YE

Hikmet Steak House, "Kasapta seç, masada ye" prensibiyle çalışıyor. Misafirler, Yaşat Çele'nin Balıkesir ve Afyon'dan özenle seçerek aldığı, 'dry aged' dolablarında kuru dinlendirme sistemi ile 28 gün dinlendirilen etlerden dilediklerini tercih edebiliyor. Restoranda ayrıca çiğ et satışı da yapılıyor.

Haberin Devamı

ÖĞLEN SAATLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM VAR

Her gün öğlen 12:00 -16:30 saatlerinde tüm yiyecek içeceklerde yüzde 15 indirim sunan Hikmet Steak House'un en çok tercih edilen lezzetleri ise kasap köftesi, şaşlık, antrikot, Dallas Steak ve New York Steak. Gaziantep'ten gelen muhteşem havuç dilimi ve katmeri de çok tercih edilen tatlıları.