Rüyada Poliçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Poliçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Poliçe Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada poliçe görmek, bazen ticarette kar edeceğini­ze, bazen de borçlanacağınıza işarettir. Rüyada bir bankaya giderek, bulunduğu yerden daha gelişmiş şehirdeki birine yahut başka bir memleketteki bir arkadaşına veya akrabasına bir miktar para göndermek için poliçe yazmak; ticaret yapmak veya para kazanmak amacyla bir kimseden borç para almaya, bu parayla kâr elde etmeye, işleri yükseltmeye ve emsaline üstün gelmeye işâret eder. Rüyada küçük bir yerleşim alanında oturan birine poliçe yazmak; zarar etmeye ve işlerin gerilemesine işâret eder. Kendisine poliçe ile para gönderildiği hal­de, parayı alamadığını görmek, yapacağı tica­retten zarar elde edeceğine işârettir. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.