Kültür Sanat Rutin hayatını değiştirmeye karar verir.. ´Paterson´ filmi sizlerle

Rutin hayatını değiştirmeye karar verir.. ´Paterson´ filmi sizlerle

22.02.2017 - 17:03 | Son Güncellenme:

Star Wars: Güç Uyanıyor filminde Kylo Ren karakteriyle tanıdığımız Adam Driver´ın başrolde yer aldığı ´Paterson´ filmi bu hafta vizyona girecek. Sıradan bir hayat süren Paterson rutin hayatını anlatan film sinemaseverlerle buluşmak için artık gün sayıyor. ´Paterson´ filmi 24 Şubat´ta sinema salonlarındaki yerini alacak…

Rutin hayatını değiştirmeye karar verir.. ´Paterson´ filmi sizlerle

´Paterson´ filminde ele alınan konu ise şu şekilde: New Jersey eyaletinin Paterson kentinde otobüs şoförlüğü yaparak geçinen Paterson ın (Adam Driver) hayatı son derece tekdüze bir şekilde geçmektedir. Her sabah erken kalkıp işe gider, yolcuların konuşmalarını dinler, ara verince defterine şiirler yazar, iş çıkışı eşinin köpeği Marvin i gezdirir, aynı bara uğrayarak birşeyler içer ve eve döner. Bu sıradan yaşamından gayet memnundur. Eşi Laura (Gülşifte Ferahani) ise eşinin şiirlerini bastırmasını isteyen, geleceğe dair birçok hayal kuran, girişken bir insandır. Ne var ki Paterson hayattan çok fazla şey isteyen biri değildir, bu nedenle rutin hayatını değiştirmek için hiçbir neden görmemektedir.

Haberin Devamı

Rutin hayatını değiştirmeye karar verir.. ´Paterson´ filmi sizlerle

Dram türündeki filmin yönetmenliğini Jim Jarmusch yaparken filmin senaryosu da kendisine ait.

´Paterson´ filminin oyuncu kadrosunda ise Adam Driver, Golshifteh Farahani, William Jackson Harper, Rizwan Manji, Barry Shabaka Henley gibi isimler rol alıyor.

Bu hafta vizyona girecek olan ´Paterson´ filmi 24 Şubat´ta sinemaseverlerle buluşacak.

İşte ´Paterson´ filminin fragmanı…