Rüyada Kız Çocuğu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kız Çocuğu Görmek İslami Yorumu Nedir? Kız Çocuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kız Çocuğu Görmek İslami Yorumu Nedir? Kız Çocuk Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Kişinin rüyada kız çocuğu görmesi, çok iyidir. Bu rüyası onun (rüyayı görenin) bolluğa, berekete, şeref ve iti­bara kavuşacağına, zahmet ve meşakkatten sonra ferahlı­ğa ve rahatlığa, çektiği zorluktan sonra kolaylığa ereceği­ne işarettir. Rüyada küçük kız çocuğu görmek, rüya sahibinin, dünya nimetlerine (dünyalığa) ermesine (yani zengin, mal mülk, dünya saltanatına dünyanın her türlü rahatlığına elde etmek) ve dünyanın kendisine (rüyayı görene) yönelmesine işaret eder şeklinde yorumlanır demişlerdir. Bir kimsenin rüyada küçük kız çocuğunu arkasına alıp gö­türdüğünü görmesi, erkek çocuğu alıp götürmesinden yo­rumca daha hayırlı sayılmıştır. Yani rüyada kız çocuğu görmek, erkek çocuğu görmekten daha iyidir, daha çok hayra ve berekete, şeref ve itibara (saygınlığa) işaret eder şeklinde yorumlamıştır rüya tabiri ve yorumcuları. Rüyada küçük kız çocuğu görmek, kolay ve rahatlıkla ka­zanılacak rızık ve mala işaret eder. Ve aynı zamanda mut­lu olmanın, şan ve şerefe, iyi anılmanın, övgülere nail ol­manın da habercisi, müjdecisidir yorumunu yapmışlardır. Rüyasında küçük bir kız çocuğunu kucağında taşıdığını (kucağında küçük bir kız çocuğu olduğunu) gören kimse, faz­lasıyla mutluluğa ve saadete nail olacağına, çevresinde, itibarının, şerefinin artacağına işaret olarak yorumlanır. Hamile bir kadının, rüyada minikçe bir kız doğurduğunu görmesi, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen (annesi­nin aynı şekli) bir kız evladı olduğuna işaret eder. Bir kadının rüyada kendisini bir küçük kız çocuğu imiş görmesi, o kadının bir meslek öğreneceğine, dünya işleri­nin çok yolunda olup sanki dünya o kadının ayağına olan­ca nimetleriyle geleceğine ve kadına yöneldiğine ve rüyayı gören kadının, bu rüya dan sonra artık ölünceye kadar çocuk doğurmayacağına işarettir. Rüyasında bir çocuğu olduğunu ve bu çocuğun beşikte bağlı bulunduğunu gören kimsenin, bu rüyası iyi değildir. Bu rüya, onun (rüyayı görenin) hastalanacağına ve hapsedileceğine (tutuklanacağına) işaret eder. Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek ise, övülmeye değer ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeye yorumlanır. Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görürse, onların hastalıktan şifâ bulmalarına işârettir. Küçük kız çocuğu, onu gören kişi için, dünya malına yorulur. Bâkire kız çocuğu, mesleğe ve ona sahip olan kimse için de, dünyanın kendisine yönelmesine işârettir.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.