Kültür Sanat Stranger Things'in yankıları halen sürüyor

Stranger Things'in yankıları halen sürüyor

08.11.2017 - 15:24 | Son Güncellenme:

Stranger Things'in 2. sezonu rekorlar üzerine rekor kırarken dizi ile ilgili sansasyonlar bitmedi. Stranger Things'in yaratıcıları Duffer Kardeşler üçüncü sezonuna dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken sezon finalinde yer alan öpüşme sahnesi izleyicilerden tepki aldı. İşte Stranger Things ile ilgili detaylar...

Stranger Thingsin yankıları halen sürüyor

Stranger Things'in 2. sezonu final yapmasına rağmen yankıları halen sürüyor. Duffer Kardeşler diziye ilişkin son detayları gün yüzüne çıkardı. İkili ipucu vermekten kaçınmasına rağmen oyuncuların büyümesini heyecanla karşıladıklarını belirtti. Üçüncü sezonda karanlık evreni genişletmek yerine daha çok karakterlere odaklanacaklarını vurgulayan Dufferlar seyirciyi ilginç bir maceranın beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

Stranger Things'in 2. sezonu ile ilgili tartışmalar sürerken sezon finalinde yer alan öpüşme sahnesi sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. ndependent'ın haberine göre, dizinin sezon finalinin son sahnesinde, Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max (Sadie Sink) karakterlerinin Hawkins Ortaokulu'nun balosunda dans ederken öpüşmesi, dizinin bazı izleyicilerinin tepkisini çekti.

'SENARYODA YOKTU'

15 yaşındaki Sink, sahnenin çekiminden önce yaşananları dizinin kamera arkasıyla ilgili bir programda anlattı. Öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını söyledi. Kendisine yöneltilen ‘ilk öpücüğün için hazır mısın' sorusunun ardından, tüm gün stres içinde sahneyi beklediğini belirten Sink, öpüşme sahnesinin ancak ikinci gün çekilebildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Dizinin kimi hayranları sosyal medyada, yönetmenin sahne öncesinde oyuncuları daha rahat hissetmeleri için çalıştırması ve sahneye psikolojik olarak hazırlaması gerektiğini belirterek tepki gösterdi.

Sahnenin çekildiği sırada, tüm ekibin yanı sıra oyuncuların annelerinin de stüdyoda olduğu belirtilirken, bu durumun oyuncuların daha fazla stres altına girmesine sebep olduğu belirtildi.

3. SEZONDA NELER OLACAK?

Yapımın 80’lere atıfta bulunan kendine has dokusu, seyircinin dikkatini her seferinde yakalamayı başarırken; Dufferlar gelecek sezonda referansların devam edeceğinin sinyallerini verdi. Malum döneme damgasını vuran pek çok isim var. İkili bu isimleri gizli tutmaya kararlı tabii. Ancak gelen bilgilere göre Tim Burton filmlerine ufak göndermeler olabilir. Televizyonda çalışmanın faydalarından bahseden Matt Duffer film yapmaya karşı sevdasını dile getirip, dizilerin yeni hikâyeler anlatma noktasında çok daha geniş bir alan sunduğunun altını çizdi.