Kültür Sanat 'The Who' İstanbul Film Festivali

'The Who' İstanbul Film Festivali

21.03.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Akbank sponsorluğunda 5-20 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek "27. Uluslararası İstanbul Film Festivali" programına "The Who’nun Hikayesi" de eklendi.

The Who İstanbul Film Festivali

İstanbul Kültür Sanat Vakfından yapılan yazılı açıklamada, The Beatles, The Rolling Stones ve The Kinks gibi gruplarla 1960’larda müzikte bir devrim yaratan "The Who’nun Hikayesi" adlı filmin, İstanbul FilmFestivali kapsamında gösterime gireceği ve biletlerin yarın satışa çıkarılacağı vurgulandı.

NTV Belgesel Kuşağı’nda gösterilecek Paul Crowder ve Murray Lerner’in yönetmenliğini üstlendiği "İnanılmaz Bir Yolculuk: The Who’nun Hikayesi"nin, grubun 43 yıllık yolculuğunu gözler önüne serdiği belirtilen açıklamada, filmin 9 Nisan çarşamba saat 21.30 ve 13 Nisan pazar saat 21.30’da Beyoğlu Sineması’nda sinemaseverlerin karşısına çıkacağı bildirildi.

Açıklamada, "Sadece kendi jenerasyonunda değil, birçok genç dönem isme de ilham kaynağı olan The Who’nun, seneler sonra gün ışığına çıkan arşiv görüntülerine yer veren belgeselde, Sting, Eddie Vedder, Oasis’ten Noel Gallagher gibi isimlerle yapılmış röportajlar da yer alıyor" denildi.

Açıklamada, "İnanılmaz Bir Yolculuk: The Who’nun Hikayesi" ile
festival programında yer alan diğer filmlerin biletlerinin yarından
itibaren Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00  ile Beyoğlu’nda Emek ve Atlas sinemalarıyla Kadıköy’de Rexx sinemasında açılacak gişelerden satın alınabileceği kaydedildi.