Rüyada Üzüm Sıkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Üzüm Sıkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Üzüm Sıkmak Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Bir kimsenin rüyasında şerbet veya pekmez yapmak için üzüm sıktığını veya sıkıldığını görmesi, bere­ketli bir mevsim yaşayacağına işarettir. Rüyasında mevsi­minde üzüm sıktığını gören kimse, fakirse zengin olur (zen­ginleşir) veya zenginleşeceğine işarettir. Şayet herkesin üzüm sıktığını görürse, o bölgede bolluk ve bereket olaca­ğına işaret eder. Bu rüya mevsim dışı (kışın) görülmüşse, rüya zıddıyla (tersine) yorumlanır denmiştir. Yine Nablusi'nin yorumuna göre: Rüyasında üzüm sıktı­ğını gören kimse bolluğa, berekete ve ucuzluğa kavuşur. Şeker kamışı ve diğer şeyleri sıkmak da böyle tabir olunur demiştir. Hasta olan bir kimse, rüyada üzüm sıktığını görse, iyileşe­ceğine işarettir. Bu rüyayı bekar bir kimse görse, evlenir ve bolluğa, zenginliğe kavuşur şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında üzümü sıkıp şarap yaptığını gören kimse, haram bir mala kavuşur şeklinde yorumlanmıştır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.