Tatil Yaz Tatilinin Keyfi Adios’la Çıkar

Yaz Tatilinin Keyfi Adios’la Çıkar

18.07.2011 - 16:45 | Son Güncellenme:

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ile adios Premium, yaz sezonu boyunca Türkiye'nin en güzel tatil beldeleri Çeşme ve Bodrum’daki seçkin beach, otel ve restoranlarda yüzde 15'e varan indirim sunuyor.

Yaz Tatilinin Keyfi Adios’la Çıkar

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ile adios Premium, yaz sezonu boyunca Türkiye'nin en güzel tatil beldeleri Çeşme ve Bodrum’daki seçkin beach, otel ve restoranlarda yüzde 15'e varan indirim sunuyor.

Haberin Devamı

Çeşme’de 15 Eylül Kıraathanesi, Bu'ra, Göz Lounge, Ilıca Otel, İmren Han Cafe, İncirli Ev, Köprü Bistro, Köşem Emin'in Yeri, Köşe Kahve, La Capria Suit, Marinada, Marrakech, Mi Casa, Picante, Port Restaurant, Sapa Otel, Wineway, ve Yaya’da yapacakları harcamalarda adios sahipleri yüzde 10, adios Premium sahipleri ise yüzde 15 indirimden yararlanabiliyorlar.

Bodrum’da ise Balıkçı Sait, Divan Palmira, Havana Beach, Kuum Hotel & Spa, The Marmara Beach ve Yu Otel’de yapacakları harcamalarda yine adios kullanıcıları yüzde 10, adios Premium sahipleri ise yüzde 15 indirimden faydalanabiliyorlar.

Ayrıca bu seçkin beach, otel ve restoranlarda Crystal kart sahipleri yüzde 20, World Platinum kart kullanıcıları yüzde 15, Play kartlılar ise yüzde 10 indirimdenyararlanabiliyorlar. İndirimler ile ilgili detaylı bilgiye adioscard.com.tr ve adiospremium.com.tr adreslerinden de ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

ADİOS’UN ÖZELLİKLERİ

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor. Worldcard’ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanılan adios’ta, günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında 5 kata kadar daha değerli hale geliyor. Puanlar ile alınan uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemeyen adios sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil tüm yurtdışı alışverişlerinde 3 taksit fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Ayrıca adios ve adios Premium kart sahipleri, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki World Lounge’dan ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Yapı Kredi Valet Parking ve Yapı Kredi Shuttle ile havalimanı transferleri hizmetinden indirimli faydalanabilen kullanıcıların adios’un sunduğu seyahat sigortası ile vize işlemleri için talep edilen sigorta poliçesini almalarına gerek kalmıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen adios sahipleri 444 0 444’ten 1 ve 6’yı tuşlayarak Yapı Kredi Seyahat Hattı’na, adios Premium kullanıcıları ise 444 0 446‘dan VIP Line’a ulaşarak alışveriş ve rezervasyon yapabiliyor.

Yazarlar