Tatil Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel'de Yonca Lodi coşkusu

Yılbaşında Wellborn Luxury Hotel'de Yonca Lodi coşkusu

13.12.2012 - 18:11 | Son Güncellenme:

Kocaeli, yeni yıl coşkusunu ünlü pop şarkıcısı Yonca Lodi ile yaşayacak. Ulusoy Kağıt A.Ş. tarafından Kocaeli’ne kazandırılan 5 yıldızlı Wellborn Luxury Hotel, yılbaşı akşamı konuklarını, seçkin bir davetle ağırlayacak.

Yılbaşında Wellborn Luxury Hotelde Yonca Lodi coşkusu

Gerek mimarisi, gerek sunduğu konfor ile daha açılmadan ses getiren Wellborn Luxury Hotel, yeni yılı da görkemli bir balo ile kutlayacak.

Gecede sahne olacak olan ünlü sanatçı Yonca Lodi, orkestrası ile birlikte sevilen şarkılarını seslendirecek. Sunuculuğunu Abdullah Yıldırım’ın yapacağı gece, Ada Orkestrası’nın performansı ile başlayacak ve ilerleyen saatlerde konuklar DJ Caner’in müziği eşliğinde gönüllerince eğlenecek. Yılbaşının olmazsa olması muhteşem bir oryantal şovun da sunulacağı galada, konuklar şık dizaynı ile göz alan masalarda, gece için özenle hazırlanan Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetleri tatma şansı bulacak.

Ulusoy Kağıtçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy’un ev sahipliğinde gerçekleşecek gecede Kocaeli’nin önde gelen isimleri ağırlanacak.

Gece Konaklamalı Yılbaşı Paket: 1.230 TL (KDV dahil)
Pakete dahil olanlar:
2 kişi yılbaşı gala yemeği (limitsiz yerli içki)
2 kişi tek gece konaklama (Deluxe Dağ/Deniz Manzaralı Oda)
2 kişi yılbaşı günü brunch

Yılbaşı Gala Yemeği (Tek Kişi) : 550 TL (KDV Dahil) (limitsiz yerli içki dahil)

Yılbaşı Gala Yemeği (İki Kişi) : 995 TL (KDV Dahil) (limitsiz yerli içki dahil)


Lüksün cazibesi ve konfor en üst seviyede…

Bölgenin en gözde lokasyonunda; Başiskele, Karşıyaka Mevkii’nde ilin en güzel sahil şeridinde bulunan Wellborn Luxury Hotel, 22 bin m² alan üzerine kurulu. Toplam 7 katlı otel, 5 kata yayılmış % 80’i deniz manzaralı 142 misafir odası; restoranları ve barları, wellness ve SPA merkezi, balo salonu ve 7 adet toplantı salonuyla konuklarını ağırlayacak. Ayrıca deniz yoluyla gelen misafirler için özel Yat Dock’u ile de beklentilerin üstünde bir deneyim yaşatacak. Geliş amacı ister iş, ister tatil olsun, muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahip odalar, kişiye özel tüm beklentilerin titizlikle karşılanacağı şekilde hazırlandı. Wellborn Luxury Hotel, müşterilerin kendilerini özel hissedeceği her imkana sahip bulunuyor.