Kültür Sanat Zeytinli Rock Fest başlıyor!

Zeytinli Rock Fest başlıyor!

12.08.2008 - 09:56 | Son Güncellenme:

Genç müzikseverlerin merakla beklediği “Zeytinli Rock Festö, 14 Ağustos’ta başlıyor. Kurban, Moğollar, Hayko Cepkin, Pentagram, Yüksek Sadakat, Nev ve İhtiyaç Molası gibi birçok profesyonel ve amatör rock sanatçısını ağırlayacak festival, 17 Ağustos’ta sona erecek.

Zeytinli Rock Fest başlıyor

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı bir belde olan Zeytinli, bu sene 4. kez gençlerin merakla beklediği rock festivaline ev sahipliği yapacak. Birçok profesyonel ve amatör rock sanatçısını ağırlayacak “Zeytinli Rock Festö, 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Kurban, Moğollar, Hayko Cepkin, Pentagram, Yüksek Sadakat, Nev ve İhtiyaç Molası gibi sevilen isimleri müzikseverlerle buluşturacak festival, dört gün boyunca saat 12.30-18.00 arasında amatör rock gruplarının performanslarına, saat 18.30’dan gece yarısına ise Türkiye’nin önemli rock gruplarının ve sanatçılarının performanslarına sahne olacak.

Haberin Devamı

Katılımcılar, 13 Ağustos saat 16.00 itibariyle festival alanına konaklama için giriş yapabilecekler. Dalyan sahiline kurulacak kamp için, müzikseverler çadır ve mat gibi ana konaklama malzemelerini kampın içinden de temin edebilecekler.

Festival alanında tüm yiyecek, içecek tüketimlerini sağlayacak standlardan alışveriş yapılabilecek, ayrıca vejetaryenler için de mönü bulunacak. Kamp alanında tuvalet kabinleri, duş gibi yerler de kurulacak.
Akşam saatine kadar amatör isimlere yer verecek olan “Zeytinli Rock Festö, akşam konserleri açılışını 14 Ağustos saat 18:30’da Hayko Cepkin ile yapacak. Cepkin’in ardından Alev, Zardanadam, Gökçe, Buz ve Ehl-i Keyf sahne alacak. Festival ikinci günün akşamı, Pentegram, Catafalque, Soul Sacrifice, False in Truth ve Nitro’yu konuk edecek. Tiamat, Ogün Sanlısoy, Badem, Tibet Ağırtan&Rockn Roll, İhtiyaç Molası ve Makine ise üçüncü gün izleyicinin karşısına çıkacak. Festival, son günü olan 17 Ağustos’ta da sırasıyla Kurban, Moğollar, Nev, Yüksek Sadakat, Dinar Bandosu ve Marsis’le müzikseverlere veda edecek.