Antalya Peryön Yönetimi Antalya'da Buluştu

Peryön Yönetimi Antalya'da Buluştu

19.07.2018 - 14:07 | Son Güncellenme:

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz: "PERYÖN'ün kamu, akademi çevresi, sivil toplum kuruluşları, işverenler ve tüm paydaşlara dokunan bir yapısı var"

Peryön Yönetimi Antalyada Buluştu

ANTALYA (AA) - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz, PERYÖN'ün kamu, akademi çevresi, sivil toplum kuruluşları, işverenler ve tüm paydaşlara dokunan bir yapısı olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

PERYÖN'ün Akdeniz temsilciliğinin açılışı için Antalya'da bir otelde bir araya gelen Başkan Öztınaz, şube başkanları, bölge temsilcileri ve üyeler derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

Öztınaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PERYÖN'ün 47 yıl önce birkaç cesur insan tarafından kurulduğunu belirterek, gelinen noktada 3 bini aşkın üye ve 5 şubeye sahip olduklarını söyledi.

Artık temsilciliklerle büyümenin hedeflendiğini anlatan Öztınaz, açılışını yapacakları Akdeniz temsilciliğinin de önemli bir adım olduğunu ifade etti.

PERYÖN'ün yaptıklarıyla 2,5 milyon çalışana dokunduğunu belirten Öztınaz, "İnsan yönetiminin tüm paydaşları arasında hem köprü kuruyor hem de bilgi üreterek, sağlayarak, paylaşarak koşulların, diyalogların iyileştirilmesine çalışıyor. PERYÖN'ün kamu, akademi çevresi, sivil toplum kuruluşları, işverenler, tüm paydaşlara dokunan bir yapısı var. Ulusal ve uluslararası platformda sesi duyulan bir kuruluşuz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Entegre tesis yönetimi, güvenlik, profesyonel temizlik, inşaat, otomotiv ve teknoloji alanlarında hizmet veren United Group Akdeniz Bölge Müdürü, PERYÖN Akdeniz kurucu üyesi Mehmet Adıgüzel de üyeleri arasında şirketlerin üst düzey yöneticileri ve sahipleri olduğunu kaydetti.

Tüm paydaşların PERYÖN çatısı altında olduğuna değinen Adıgüzel, "STK olarak hem kamuda hem devlette yardımcı güç olarak, elini taşın altına koyan bir STK'yız. İsminin başında Türkiye olan ve bakanlar kurulu kararıyla Türkiye ismini almış bir derneğiz." diye konuştu.