Gündem Peş peşe sanat konuşmaları

Peş peşe sanat konuşmaları

21.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Manifold tarafından SALT iş birliğiyle hazırlanan ‘Jeff Talks Peş Peşe’ adlı bir program 24 Temmuz-19 Ağustos 2018 arasında SALT Beyoğlu’ndaki Forum ve Açık Sinema bölümlerinde gerçekleştirilecek.

Peş peşe sanat konuşmaları

Program kapsamında bir sergi, beş atölye, bir dizi sunum ve iki Jeff Talks etkinliği düzenlenecek. Yılda dört kez herkese açık olarak düzenlenen konuşma dizisi olan Jeff Talks’un 2010-2018 arasında çekilmiş videoları da bu kapsamda gösterilecek. Esen Karol ve Bülent Tanju tarafından tasarlanıp Johannes Buch’la birlikte 2010’da hayata geçirilen Jeff Talks adını, Karol’un atölyesinde projeksiyonla sunuma uygun yegâne mekâna sığan 12 adet Jeff katlanan sandalyeden alıyor. Ofset Yapımevi basımı afişlerin sergileneceği Forum’un devamındaki Açık Sinema’da, ilk dört yıl Burak Erkil’in, Aralık 2014’ten bu yana Işık Kaya’nın hazırladığı kayıtlar da görülebilecek.

Haberin Devamı

Programda ayrıca, 28 Temmuz’da Sevgi Arı’nın, 18 Ağustos’ta da Ouchhh’un Jeff Talks sunumu yer alıyor. Yanı sıra program kapsamında Esen Karol’un afiş, Johannes Buch’un fanzin, Didem Şenol’un kek, Orhan Kolukısa’nın fotoğraf atölyesi de düzenlenecek.

Yazarlar