Teknoloji Philips, EverPlay Bluetooth Hoparlör serisini müzikseverlerin beğenisine sundu

Philips, EverPlay Bluetooth Hoparlör serisini müzikseverlerin beğenisine sundu

03.10.2017 - 17:44 | Son Güncellenme:

Philips, müziğini gittiği her yere taşımak isteyenler için EverPlay Bluetooth Hoparlör serisini müzikseverlerin beğenisine sundu. 30 metreye kadar güçlü Bluetooth bağlantısı sunan EverPlay serisi, mikrofonuyla HandsFree telefon görüşmeleri için de kullanılabiliyor.

Philips, EverPlay Bluetooth Hoparlör serisini müzikseverlerin beğenisine sundu

Güçlü Bluetooth bağlantısına sahip EverPlay serisi taşınabilir hoparlörler, yüksek ses kalitesi ve güçlü bass özelliğini zarif bir tasarımla buluşturuyor. EverPlay Bluetooth Hoparlörler, dayanıklı yapılarıyla her yere ve her koşula ayak uydurabiliyor.

Haberin Devamı

EverPlay serisindeki tüm Bluetooth hoparlörler DuraFit kumaş kaplaması kullanıyor. Örgü deseniyle hoparlöre modern bir tarz katan bu kumaş, toza ve darbeye karşı da yüksek koruma sağlıyor. Ancak Everplay serisinin en dikkat çeken özelliklerinden biri, dayanıklı yapısının getirdiği IPX7 su geçirmezlik. Hatta Everplay serisinin üyeleri suya karşı o kadar dayanıklı ki, 30 dakika boyunca 1 metre suyun altında kalabiliyorlar. Serinin tüm hoparlörlerinde ortak olan bir diğer kullanışlı özellik ise hem şarj için hem de taşıma askısı olarak kullanılabilen portatif USB şarj kablosu. Bu kablo, hem EverPlay Bluetooth Hoparlörü taşımak için askı olarak hem de hoparlörün şarj edilmesi gerektiği durumlarda USB şarj kablosu olarak kullanılabiliyor. Böylece fazladan şarj kablosu taşıma derdi de ortadan kalkıyor.

Haberin Devamı

Everplay serisinin uzun süreli pil ömrüyle müzik hiç durmuyor. Everplay BT3900 8 saate kadar, BT7900 ve BT6900 ise 10 saate kadar kesintisiz müzik sunuyor. Üstelik BT7900 ve BT6900 Bluetooth hoparlörler, Android telefonlarda yaygın olarak kullanılan Qualcomm Quick-Charge adaptörüyle şarj süresini daha da kısa hale getirebiliyor.

Tüm Bluetooth özellikli cihazlarla uyumlu olan ve 30 metreye kadar uzaklıklarda dengeli ve güçlü Bluetooth bağlantısı sunan EverPlay hoparlörler, yüksek sesle müzik çalındığında ses bozulmasını engelleyen teknolojilerle donatılmış.

EverPlay Bluetooth Hoparlör serisinin üyeleri BT3900 350 TL, BT7900 ve BT6900'ün fiyatı henüz belli değil.