Gündem Plaj kasası

Plaj kasası

28.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kumsalda güneşlenirken eşyaların çalışmasını engellemek için bir ürün geliştirildi. Kuma saplanan ve havluyla gizlenen kasanın fiyatı 30 dolar

Plaj kasası

ABD’de icat edilen bir ürün plajlardaki hırsızlık vakalarını bitirecek. ‘Plaj kasası’ isimli ürün sayesinde cüzdan, telefon, gözlük gibi eşyaların saklanacağı ve kimse tarafından fark edilmeyecek bir bölmeye sahip olmak mümkün. 29 yaşındaki Marcal DaCunha tarafından icat edilen kasa, içi doldurulduktan sonra kuma gömülüyor. Daha sonra üzeri ürünle beraber sunulan bir havluyla örtülüyor. 30 dolarlık (63 TL) bir fiyatla satışa sunulması planlanan ilginç ürün internette büyük ilgi gördü.

30 santimlik derinliğe ve 15 santimlik genişliğe sahip olan plaj kasasına küçük tablet bilgisayarların sığdırılması dahi mümkün. ‘Plaj kasası’ su geçirmez özelliği sayesinde içindeki elektronik cihazların zarar görmesini de engelliyor. İlginç fikir DaCunha’nın eşiyle çıktığı bir tatilde aklına geldi. Eşinin, “Keşke eşyalarımız için gizli bir bölme olsaydı” sözü üzerine çalışmalarına başlayan DaCunha, mühendislerin fikrini aldıktan sonra bu prototip ortaya çıktı. Ürünün imalatı için internet üzerinden para toplanıyor.

Haberin Devamı

Plaj kasası

Plaj kasası