Teknoloji Pokemon Go oyuncuları iki günde 500 milyon Pokemon yakaladı

Pokemon Go oyuncuları iki günde 500 milyon Pokemon yakaladı

21.11.2017 - 15:49 | Son Güncellenme:

Pokemon Go'un en son olayıyla harekete geçen oyuncular, iki günden daha kısa sürede 500 milyon cep canavarı yakaladı. Geliştirici Niantic Labs, etkinlik çerçevesinde 3 milyar Pokemon yakalanmasını hedefliyor.

Pokemon Go oyuncuları iki günde 500 milyon Pokemon yakaladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Pokemon Go oyuncuları, Global Catch Challenge adlı etkinlik çerçevesinde iki günde 500 milyon Pokemon yakaladı. Pazar günü başlayan etkinlik hala devam ediyor ve Niantic Labs, etkinlik çerçevesinde 3 milyar Pokemon yakalanmasını hedefliyor.

Etkinlik kapsamında yakalanan Pokemon’ların sayısı arttıkça oyunculara sunulan hediyelere de yenileri ekleniyor. Bu ödüller arasında bölgelere özgü Pokemon’lar da bulunuyor. Oyuncuların 26 Kasım'a kadar Pokemon yakalayarak daha çok ödüle ulaşabilir. Bu tarihte ise etkinlik sona erecek ve hediyeler kaldırılacak.

İlk ödül seti hazır. Bunun içinde iki kat deneyim puanı (XP) ve 6 saat boyunca Pokemon çeken tütsü gibi ödüller var. 1.5 milyar Pokemon yakalandıktan sonra açılacak olan gümüş pakette ise yıldız tozu ikiye katlanıyor. Hepsinden iyisi, daha fazla cep canavarı şimdi dünya çapında görünmekte.