GündemPolis 5 kişiyi ayaklarından vurup yakaladı

Polis 5 kişiyi ayaklarından vurup yakaladı

24.08.2015 - 08:00 | Son Güncellenme:

Polis, Adana'da sözde "özerklik" ilan etmek amacıyla yasa dışı gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşlarına müdahale etti. Molotofkokteyli, el yapımı patlayıcı ve pompalı tüfekle polise saldıran gruptan 5 kişi ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

Polis 5 kişiyi ayaklarından vurup yakaladı

Alınan bilgiye göre terör örgütü PKK/KCK yandaşı bir grup, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa, Dağlıoğlu ve Denizli mahallelerinde sözde "özerklik" ilan etmek için yasa dışı gösteri düzenledi.

Haberin Devamı

Dağılmaları yönündeki uyarılara rağmen grup, polise molotofkokteyli, el yapımı patlayıcı ve pompalı tüfekle saldırdı.

Bunun üzerine ekipler 5 şüpheliyi ayaklarından vurarak etkisiz hale getirdi.

Hastanedeki tedavilerinin ardından 5 şüpheliyle birlikte 10 kişi, saldırıda kullandıkları malzemeyle birlikte gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen zanlıların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar