Niğde POLİSLERDEN GÜVENLİK KAMERASI TAVSİYESİ

POLİSLERDEN GÜVENLİK KAMERASI TAVSİYESİ

27.02.2015 - 11:27 | Son Güncellenme:

.

POLİSLERDEN GÜVENLİK KAMERASI TAVSİYESİ

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttükleri kamu güvenliğinin sağlanmasında alınacak tedbirler konulu proje kapsamında Bor’da esnaflara bilgilendirmeler yapıldı.
İlçe merkezi esnafı ve apartman site yöneticilerine yönelik Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttükleri Kamu Güvenliğinin Sağlanmasında alınacak tedbirler konulu proje kapsamında tek tek esnaflar ve apartman yöneticileri dolaşılarak güvenlik kamerası, alarm ve kepenk konusunda bilgiler verildi.
Toplum Destekli polisler vatandaşlara bilgilendirici broşürler de dağıttı. Ekipler,
Özellikle Bor’lu esnafların işyerlerinin güvenlik zafiyetleri kendilerine açıklanarak bu konularda gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilendirme çalışması yapıldı. Bu çalışmaların esnafların ve site yöneticileri tarafından kabul görüp kamera ve kepenk taktırılması durumunda hırsızlıkların ve dolandırıcılıkların azalacağı, meydana gelebilecek asayiş olaylarının daha kısa zamanda sonuçlandırılması açısından yararlı olacağı söylendi.
Vatandaşlar ise bu konunun çok önemli olduğunu, kendi mal ve canlarının korunması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söylediler. Bu çalışmalarından dolayı Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli ve Asayiş Büro ekiplerine teşekkür ettiler.