Gündem Polisten kaçarken düştü ayağını kırdı

Polisten kaçarken düştü ayağını kırdı

18.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, yaklaşık bir hafta önce düzenlenen operasyonda, ‘ByLock’ kullandığı belirtilen ve meslekten ihraç edilen üçü kadın sekiz eski öğretmen gözaltına alındı.

Polisten kaçarken düştü ayağını  kırdı

Polisin kendisini gözaltına almak için evine geldiğini gören H.B. isimli kadın öğretmen ise kaçmak için ikinci kattaki evinin balkonundan atlayınca sol ayağını kırdı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan H.B. ve diğer şüpheliler emniyetteki sorgulamalarının ardından ‘terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Giresun’da da ByLock kullananlara yönelik operasyonlar devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 10 şüpheli yakalandı. Samsun’da da 13 şüpheli gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Tekirdağ’da FETÖ soruşturması kapsamında 13 Temmuz’da operasyonda 127 şüpheli hakkında ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltı kararı çıkarılmıştı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 127 şüpheliden 115’i yakalanarak ifadeleri için emniyete götürüldü. Dün sabah emniyette ifade alma işlemleri tamamlanan 15 kadın şüpheli adliyeye sevk edilerek savcılık sorgusuna alındı. Soruşturma kapsamında 12 şüphelinin daha arandığı kaydedildi.

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 14 Temmuz günü gözaltına alınan Diyarbakır Vali yardımcısı Sercan Gökdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı