Gündem Poyraz Karayel 30. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de - İzle

Poyraz Karayel 30. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de - İzle

02.11.2015 - 09:13 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel bu hafta da yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın dorukta olduğu Poyraz Karayel yeni bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmeyecek. İşte Poyraz Karayel 30. yeni bölüm 1. 2. fragmanı ve detayları...

Poyraz Karayel 30. yeni bölüm bu akşam  Kanal Dde - İzle

Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları fenomen dizisi “Poyraz Karayel”in merakla beklenen 30. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı.

POYRAZ KARAYEL 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yeni bölümünde, Adil Topal'a adım adım yaklaşılıyor! Poyraz, Ayşegül'e olan aşkından vazgeçmiyor ve onun şaşırtacak bir hamle yapıyor!

Sosyal Medya’nın da en çok konuşulanları arasında olmaya başaran dizi Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 30. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel son bölümünde, Poyraz ve Meltem’in babalarının yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda ortaya çıkması iki kardeşi de dağıtır. Fakat babalarının Adil Topal olması ihtimali Poyraz’ı ve Meltem’i toparlanmak ve harekete geçmek zorunda bırakır.

Ayşegül Mete’nin söylediklerinden sonra kardeşinin ölümünün peşine düşmüştür, ama duydukları onun canını daha da çok yakacaktır. Poyraz ve Ayşegül böyle dibe vurmuş haldeyken, bir de üstüne yanlarında Mete ve Begüm varken karşılaşmaları her şeyi daha da beter eder.

Sinan ise Ayşegül’e ettiği telefonun vicdan azabını hala aşamamıştır. Sema Sefer’in zoruyla doktora gider, çıkacak sonuç ikisini de çok korkutmaktadır. Meltem’in bulduğu ipucu Poyraz ve Meltem’i Adil Topal konusunda hiç beklemedikleri bir noktaya getirir.