Gündem Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde İlker Kaleli diziden ayrıldı!

Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde İlker Kaleli diziden ayrıldı!

16.06.2016 - 08:54 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel sezon finali ile izleyicileri ekrana kilitledi. Dün akşam Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel 62. son bölümünde Poyraz ölünce ortalık karıştı. Nefes kesen sahneleri ile Poyraz Karayel son bölüm özeti sizlerle...

Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde İlker Kaleli diziden ayrıldı

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dün gece Poyraz Karayel dizisi de sezon finali yaptı. Heyecanlı dakikalar yaşanan Poyraz Karayel'de Neşet öldü. Dizisin son dakikalarında ise Poyraz vuruldu. Ayşegül çığlık çığlığa kaldı.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde İlker Kaleli diziden ayrıldı

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde İlker Kaleli diziden ayrıldı

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ KONUSU

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisindeki ayrılıklar devam ediyor.... Sezon finalinde intihar eden 'Sema' karakterine hayat veren Emel Çölgeçen de sevilen diziye veda etti. 39 yaşındaki başarılı oyuncu, İnstagram hesabı üzerinden yayımladığı veda mesajında, set ekibi ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

"POYRAZ KARAYEL YOLUN AÇIK OLSUN"

Emel Çölgeçen, "Canım Sema Canım Poyraz Karayel... Bu hikayenin bir parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum... Söylenecek o kadar çok şey var ki... Çok güzeldi her şey çok... Poyraz Karayel yolun açık olsun... Çok teşekkürler. Bugüne kadar ekibin bir parçası olmuş herkese yürekten teşekkürler yollarımız açık olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

lker Kaleli'den veda mesajı! Poyraz Karayel'den ayrıldı mı?

Poyraz Karayel dizisinin sezon finaline 'Poyraz Kareyel'in vurularak hayatını kaybettiği sahne damga vurdu. İlker Kaleli beklenmedik ayrılığı ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

İLKER KALELİ'DE AYRILDI

İlker Kaleli sevenlerine beklenmedik ayrılığı dizinin sezon finali bittikten sonra Instagram hesabından duyurdu.

İlker Kaleli Twitter hesabından "Her şey için çok teşekkürler… Pek bişey konuşamıyorum şu an. Çok teşekkürler…" notunu düştü.

Ünlü oyuncu Instagram sayfasından da uzun bir mesaj yayınladı:

"İşte bir yolun daha sonu… Kaç adım attık, nerelere girdik, nerelerden geçtik beraber, herşey değisti bu bir çift bot değişmedi. Ayakkabıları ayrı severim ben. Bir insanın seçimlerini, yürüdüğü yolları, sevincini, hayalkırıklığını, koşarak kaçışını, koşarak kavuşmasını, yere nasıl bastığını, ayakta nasıl kaldığını onlar bilir. Gizli bir kayıt makinesi gibi. Görmesini bilene anlatır bütün hikayeyi. Üzerindeki izlerde yazılıdır insanin kim olduğu.

Haberin Devamı

Ve ne derlerse desinler, en masum yeridir insanın ayakları. Eller yalan söyler, gözler yalan söyler, kelimeler kandırır ama ayaklar bilmez numara yapmayı, gizlemeyi, kandırmayı…

Öylece dururlar tüm yaşadıklarıyla… Bügün ikinci sezon finali. Hep beraber elimizden geldiğince, bir hikaye anlatmaya çalıştık, başka da bir derdimiz olmadı hiçbir zaman. İyi günümüz oldu, kötü günümüz oldu, içeride neler oldu, dışarıdan ne göründü kimse bilmez, bilmemelidir de…

Konuşarak kendini anlatmayı pek sevmem ben, bazı hisler, bazı dertler kelimelerden büyüktür. O yüzden susuşmuzun bir anlamı vardı bunca zaman. Sustum sadece. Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan. Hayret ve şaşkınlık içinde… Neyse… Sadece çok ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldik, en yakınımızdan en uzağa, bilen biliyor, yine de çok konuşmaya gerek yok. En zor günlerimde, benden desteğini esirgemeyen, öyle ya da böyle, gerçeği merak eden, gelen, mesaj yollayan, birşeyler yapan tüm dostlara, canlara;

Haberin Devamı

İçinizin güzelliği, koşulsuz yoldaşlığınız en büyük ödülümdür. Ve doğru her zaman yolunu bulur. Saygılar ve sevgiler. Emeği geçen herkese çok teşekkürler… Kendinize iyi bakın…