Gündem Poyraz Karayel 66. yeni bölümde Meltem hapishaneden kurtuluyor

Poyraz Karayel 66. yeni bölümde Meltem hapishaneden kurtuluyor

26.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel ekrana gelen son bölüm ile izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Poyraz Karayel ekrana gelen son bölümde Poyraz'ın geri döndüğünü Bahri baba'da öğrendi. Poyraz Karayel ekrana gelen son bölüm ardından 66. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Poyraz Karayel 66. yeni bölümde Meltem hapishaneden kurtuluyor

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde yaşanan patlama'nın sonuçları merak içinde bekleniyordu. Peki İsa patlama'dan kurtulabilecek mi? Poyraz Karayel 65. son bölüm ile Kanal D ekranındaydı.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 66. BÖLÜM FRAGMANI