Gündem Poyraz Karayel 65. yeni bölüme damga vuracak sahne!

Poyraz Karayel 65. yeni bölüme damga vuracak sahne!

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 65. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Poyraz Karayel bu hafta da izleyenleri şaşırtacak. Meydana gelen büyük patlamada İsa yaralanıyor. Durumu kritik olan İsa yaşayacak mı? İşte Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanı..

Poyraz Karayel 65. yeni bölüme damga vuracak sahne

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu yer alıyor. Poyraz Karayel, Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Çarşamba akşamlarının ilgi odağı olan Poyraz Karayel dizisinin yeni sezon ilk bölümünde heyecanlı olaylar yaşandı. Öldü sanılan Poyraz'ın ortaya çıkması ile Poyraz Karayel'de dengeler değişti.

Poyraz Karayel'in son bölümünde, Poyraz'ın geri dönüşü hem Ayşegül'ü hem de seyircileri şoke etti. Ayşegül ile Poyraz'ın buluştuğu sahnede ise izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Poyraz'ın dönüşüne Ayşegül'ün şaşırmasının haricinde Poyraz'da büyük şaşkınlık yaşadı. Ayşegül, Poyraz'ın öldüğünü sandığı 2 yılda evlenmişti ve Poyraz bu gerçeği öğrendi.

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel iki yılın ardından Ayşegül’ün düğününde ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın cehennem gibi geçen o iki yılda yaşadıkları ve dönüşünün sır perdesi aralanırken sadece Ayşegül değil Poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Ortadan kaybolan Meltem’i yana yakıla arayan Zülfikar, Meltem’in Poyraz’ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Bahri tarafından öldürülen Cevdet’in kardeşi ise ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar’ın peşine düşmüştür.Nihayet Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir. Ancak hiçbir şeyin geride bıraktığı gibi olmadığını gören Poyraz’ın Ayşegül’ün dünyasında kalmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Poyraz, Sinan’ı da alıp kaçmaya karar verir. Ama onu kötü bir sürpriz beklemektedir...