Gündem Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı!

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı!

28.10.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 66. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Poyraz'ın, Ayşegül'ün evinde göreve başlaması Bahri'nin aklını karıştırır. Peki Poyraz neyin peşinde? İşte Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanları..

Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı yayınlandı

Poyraz Karayel ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel ekrana gelen son bölüm ardından 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Limon Film imzalı dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum, Funda Eryiğit yer alıyor. 2 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 66. yeni bölüm fragmanında Meltem hapishaneden kurtuluyor.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 66. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

POYRAZ KARAYEL 65. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI