Teknoloji Project Cars’ın Yeni Görselleri Gerçek İle Ayırt Edilemiyor!

Project Cars’ın Yeni Görselleri Gerçek İle Ayırt Edilemiyor!

27.04.2015 - 10:24 | Son Güncellenme:

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project Cars, son derece yüksek grafikleriyle dikkat çeken bir yarış oyunu.

Project Cars’ın Yeni Görselleri Gerçek İle Ayırt Edilemiyor

Oyun Slightly Mad Studios’un WMD Platformu’nun yardımıyla geliştiriliyor. Platformda yer alan kullanıcıların yaptığı beta testlerinin sonucuna göre oyun geliştirildi ve son halini aldı. Oyun üzerinde yapılan geliştirmeler tamamen bitti ve Project Cars şu anda satışa çıkmaya hazır halde bekliyor. Slightly Mad Studios da oyunun bu hale gelmesinde payı bulunan WMD kullanıcılarına oyunun son halini oynama fırsatı verdi. Bu fırsatı yakalayanlardan biri olan Reddit kullanıcısı “darkdeus” da oyunu oynamakla kalmadı, oyunun tam 62 adet ekran görüntüsünü de Reddit’te paylaştı. Doğrusunu söylemek gerekirse, ekran görüntüleri muhteşem görünüyor. Bu ekran görüntülerinin de oyunun daha önceki ekran görüntüleri gibi oldukça gerçekçi göründüğünü de belirtelim. Ekran görüntülerinin tamamına yukarıda yer alan galerimizden erişebilirsiniz.

Project Cars 8 Mayıs’ta PC, Playstation 4, Xbox One ve Wii U için çıkış yapacak. Oyun PC’ye 12K çözünürlük ve Oculus Rift desteği ile birlikte gelecek.