Oyun PS4 ve Xbox One için Assassin’s Creed Rogue Remastered geliyor

PS4 ve Xbox One için Assassin’s Creed Rogue Remastered geliyor

12.01.2018 - 15:29 | Son Güncellenme:

Ubisoft, Assassin’s Creed Rogue Remastered’ın PlayStation 4 Pro ve Playstation 4 bilgisayar eğlence sistemleri ve Xbox One X de dahil olmak üzere tüm Xbox One ailesi cihazlar için 20 Mart 2018’de çıkacağını duyurdu.

PS4 ve Xbox One için Assassin’s Creed Rogue Remastered geliyor

Assassin’s Creed Rogue Remastered’ın içinde orijinal oyundaki tüm indirilebilir içerik de bulunacak: iki bonus görev (The Armor of Sir Gunn Quest ve The Siege of Fort de Sable), içlerinde silahlar, özelleştirme eşyaları ve Bayek’in Assassin’s Creed Origins’teki kıyafeti de dahil olmak üzere özel kostümler bulunan Master Templar ve Explorer paketleri de oyuna dahil.

Haberin Devamı

Orijinal Assassin’s Creed Rogue’u geliştiren Ubisoft Sofia’nın hazırladığı bu Remaster versiyon serinin yeni nesil kataloğunu daha da zenginleştirecek ve PlayStation 4 Pro ve Xbox One X’te 4K çalışacak (PS4 ve Xbox One’da 1080p). Daha yüksek çözünürlük, geliştirilmiş ortam aydınlatmaları, görsel efektler ve dokular sayesinde Assassin’s Creed Rogue Remastered serinin hayranlarını ve yeni oyunculara seriye davet eden güzel ve etkileyici bir oyun deneyimi sunacak ve oyuncuları 18. yüzyıla, Shay’in Kuzey Amerika’daki maceralarına götürecek.

Orijinal olarak 2014 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan Assassin’s Creed Rogue Suikastçiler Kardeşliğinin genç ve korkusuz üyesi Shay Patrick Cormac’ın bir Suikastçiden, eski kardeşlerini avlayan bir Tapınakçıya dönüşmesinin eşsiz hikayesini anlatıyor. Oyuncular maceraları sırasında New York’tan Wild River Vadisine, Kuzey Atlantik’in buz gibi soğuk sularına kadar pek çok yer gezecekler.

Haberin Devamı

Assassin’s Creed Rogue, Assassin’s Creed III’ün hemen öncesinde Fransız ve Hint Savaşı sırasında 18. yüzyılda geçiyor. Assassin’s Creed Rogue’nin remastered versiyonu, 20 Mart’ta Xbox One ve PS4 için çıkışını gerçekleşecek.