Oyun PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor

PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor

10.08.2018 - 11:18 | Son Güncellenme:

Tencent Games, PUBG Lite'ı giriş ve orta sınıf akıll telefonar için kullanıma sundu. PUBG Lite ile donanım özellikleri düşük cihazlarda PUBG'yi oynayabilirsiniz.

PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Fortnite, Samsung Galaxy sahipleri için Android'de yeni piyasaya sürülmüş olabilir, ancak en büyük rakibi bir kez onun önüne geçti. PlayerUnknown'ın BattleGround's olarak bilinen PUBG, hem Android hem de iOS'ta mobil olarak oynanabiliyor. PUBG, şimdi de daha az yetenekli telefonlara Adroid telefonlara geliyor .

Tencent Games, giriş ve orta sınıf akıll telefonar için PUBG Lite'ı kullanıma sundu. Hayranları, çok daha küçük bir ölçekte de olsa, en sevdikleri savaş oyununu telefonlarında keyifle oynayabilecek.

PUBG Lite, PUBG ile aynı deneyimi sunuyor. Oyun, yüksek kaliteli grafikler veya HD ses sunmuyor ama arkadaşlarınızla birlikte çalışmanıza izin veriyor. İçerik açısından, neredeyse aynı.

Bununla birlikte, Lite sürümünde maçlar 100 kişi yerine 40 kişi ile kurulur. Ayrıca haritalar 8X8 kilometre değil, 2X2 kilometredir. Fiziksel olarak daha küçük.

Haberin Devamı

PUBG Lite şu an için tüm pazarlarda kullanıma sunulmadı.