Kültür Sanat Radyo dünyasında yepyeni bir nefes!

Radyo dünyasında yepyeni bir nefes!

25.06.2009 - 12:06 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk “DownTempo” radyosu olan Lounge 102 ile Radyo Oxi-gen “Lounge o2” adı altında birleşerek, yepyeni yayın akışıyla, FM 96.0 frekansından yayın hayatına devam ediyor!

Radyo dünyasında yepyeni bir nefes

2005 yılından bugüne kadar haftanın her günü, günün her saatinde, her yerde dinleyicisine eşlik edebilme ve yaşam ritmine uyum gösterme özelliğine sahip Lounge 102  ve Radyo Oxi-gen birleşti ve müzik dünyasına yepyeni bir soluk getiren “Lounge o2” doğdu. Yeni yayın akışına FM 96.0 frekansından devam edecek olan "LOUNGE o2" dünyanın en büyük radyo istasyonlarında yayınlanmakta olan en seçkin showlar ve Türkiye'nin en iyi DJ'lerinin hazırladığı programlar ile yayın akışına devam ediyor.
 
01 Haziran 2009 itibariyle radyo severlerle buluşan “LOUNGE o2”  her iki radyonun ruhunu yansıtan özel konsepti ile alanının en iyisi olmaya devam ediyor. En önemli gelişmelerden biri yayın akışı içerisinde konuşmanın olmaması. Böylelikle “LOUNGEo2” dinleyicilerin sadece müziğe odaklanması hedefleniyor. Yine dinleyicinin zevkine sunulan müzik türleri arasında ağırlıklı olarak Jazz, Funk, Soul, Ambient, Chill-out, Dub, Trip Hop, House, Bossa Nova ve diğer Latin türevleri, Space Age ile Exotica bulunacak.