Muğla Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

25.06.2017 - 13:53 | Son Güncellenme:

Muğla Valisi Çiçek, emniyet, jandarma, huzurevi, hastane ve cezaevini ziyaret ederek buradakilerle bayramlaştı

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

MUĞLA (AA) - Muğla'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, protokol üyeleri bayramlaştı.

Haberin Devamı

Menteşe Öğretmenevi'nin bahçesinde düzenlenen törene Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Alay Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Çiçek, törene katılan protokol üyelerinin bulunduğu masaları gezerek bayramlarını kutladı. Çiçek, burada yaptığı konuşmada, Muğla'da son bayramı geçirdiğini ve hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Muğla'ya hizmet ettiğini belirten Çiçek, çalışmalarda kendisine destek olan emniyet, jandarma ve kurum müdürlerine teşekkür etti. Muğla'nın 15 Temmuz'da önemli bir demokrasi sınavı verdiğini vurgulayan Çiçek, bu anlamda da Muğla'nın yüzünün akıyla çıktığını kaydetti.

Haberin Devamı

3 yıl görev yaptığı kentte güzel hatıralar biriktirdiğini ifade eden Çiçek, kendisine destek olan ve her zaman yanında olan vatandaşlara, kurum müdürlerine, STK'lara ve basın mensuplarına teşekkür etti. Çiçek, daha sonra protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek vedalaşarak helallik istedi.

Çiçek ve beraberindekiler daha sonra Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek bayramlaşma programına katıldı.

Ramazan Bayramı kutlama programı kapsamında İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçikle bir araya gelen Çiçek'i Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan karşıladı. Çiçek, Mehmetçiklerle tek tek bayramlaştı.

Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birçok ilinden Mehmetçiğin Muğla'da vatani görevini yerine getirdiğini söyledi.

Ülkenin güvenliği, devletin bölünmez bütünlüğü ve milletin birliğini koruma noktasında güvenlik birimlerine çok büyük sorumlulukların düştüğünü belirten Çiçek, Türkiye'nin dört bir yanındaki askerlerin sağlık ve huzur içerisinde görevlerini tamamlayarak ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

Ülkenin bölünmez bütünlüğü için şehit düşen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, gazilere şifa dileyen Çiçek, "3 yıl görev yaptığım Muğla'da jandarma üstüne düşen vazifeyi layıkıyla yapmıştır. Muğla'nın her noktasına ulaşan jandarmadan vatandaşlarımız da memnun. Bu sizinle son bayramım. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek'e Mehmetçik tarafından şeker ve kolonya ikramında bulunuldu. Daha sonra Muğla Cezaevine geçen heyet, buradaki tutuklu ve hükümlüler ile nöbet tutan Mehmetçikle bayramlaştı.