Teknoloji Razer'dan yayıncılara özel mikrofon: Seiren Elite

Razer'dan yayıncılara özel mikrofon: Seiren Elite

31.01.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

Razer, profesyonel sınıf yayıncı ekipmanların bulunduğu Razer Broadcaster ürün grubuna Razer Seiren Elite mikrofonunu ekledi. Peki Razer Seiren Elite'ın özellikleri neler ve fiyatı ne kadar?

Razerdan yayıncılara özel mikrofon: Seiren Elite

YouTube, Twitch gibi platformlarda içerik yayıncılığı önemli bir hale gelmeye başladı. Yayıncılar da artık mikrofon hassasiyetine büyük önem veriyor. Razer da bu alanda profesyonel sınıf yayıncı ekipmanların bulunduğu Razer Broadcaster ürün grubuna Razer Seiren Elite mikrofonunu eklediğini duyurdu.

Haberin Devamı

Razer Seiren Elite, canlı ve YouTube yayıncılarına yüksek kaliteli ses sağlamak için üretilmiş profesyonel sınıf özelliklerle dolu dinamik bir USB mikrofon. Dahili filtresi ve sınırlayıcısıyla birleştirilen tek kapsül tasarımı, daha önce yalnızca üst seviye yayın ekipmanlarında bulunan çok daha zengin, daha sıcak bir ses tınısı veriyor.

Razer Seiren Elite, geniş frekans kaydı için tek bir dinamik kapsül ve kardiyoit şeklinde ses yakalama desenine sahip. Özel filtresi, fan sesleri ya da çeşitli hava koşullarından kaynaklı istenmeyen düşük frekanslı titreşimleri ortadan kaldırıyor. Ayrıca yayıncının heyecanı tavan yaptığı sırada dijital ve analog vokal sınırlayıcısı sesteki bozulmaları ve patlamaları önlemek için söz konusu akışları ve alınan kayıtları dengeli ve pürüzsüz tutar ve otomatik olarak ses kazanımlarını (gain) ayarlıyor.

Razer kurucu ortağı ve CEO'su Min-Liang Tan, Razer Sieren Elite için "Profesyonel kalitede mikrofonların çoğu sesinizi bilgisayara aktarmak için mikser ve dönüştürücüler gibi ek kayıt ekipmanları gerektiriyor." dedi. "Razer Seiren Elite bu sorunu çözerek yayıncıların içeriğine odaklanmalarına ve Seiren Elite'in profesyonel bir kayıt cihazı olarak seslerini işleyebilmesine izin veriyor "dedi.

Razer Seiren Elite, harici mikserler, amplifikatörler veya sinyal dönüştürücüler gerektirmeyen basit bir tak-çalıştır işlemi ile ses kurulum aşamasını basitleştiriyor.

Razer Seiren Elite'ın yurt dışı fiyatı ABD için 200 dolar, Avrupa için 220 euro.